Demand Planner

Demand Planner

ValueOne söker en Demand Planner för ett ettårigt konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Östergötland. Uppdraget ska tillsättas i mitten av augusti.

Om rollen
I rollen ska du arbeta med att utveckla och förbättra analyser och prognoser gällande företagets långsiktiga planering i syfte att täcka behovet av instrument och verktyg. Även den kortsiktiga planeringen behöver genomlysas. I dina arbetsuppgifter ingår att renodla processer och skapa kommunikationsvägar med beställare, vilket är viktigt för att förstå komplexiteten i leveransen.

Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som är van att arbeta i planeringssystem och har erfarenhet av prognostisering och S&OP-planering. Har du arbetet i en liknande roll inom tillverkande industri tidigare ser vi det som meriterande. För att trivas i rollen bör du ha en bakgrund och utbildning inom logistik och gärna en teknisk kompetens i bagaget. Förståelse för logistiskt tänkande är en tillgång liksom vilja att utvecklas och ta till sig nya kunskaper. Du har ett brinnande intresse för produktionslogistik och planering och lätt för att samarbeta med intressenter både internt och externt. Vidare är du resultatinriktad, självständig och analytisk med en stark egen drivkraft.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (49 dagar kvar)