Styr- och reglertekniker inom ventilation

Styr- och reglertekniker inom ventilation

Är du ute efter en ny utmaning i ett mindre företag med familjär känsla? Är du duktig inom styr och regler, ventilation eller el och vill fortsätta utvecklas kanske det är dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att vara en viktig del av Klimatteknik. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att ligga inom styr och regler samt ventilation. Du jobbar med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning både mot industrikunder och privatpersoner, till stor del i projektform. Du arbetar i projektens alla faser, från projektering till genomförande och uppföljning. Din roll är mycket varierad och ingen dag är den andra lik.

Du jobbar både tillsammans med dina kompetenta kollegor och på egen hand. Du har stora möjligheter att påverka din roll och dess inriktning och din egen utveckling i företaget är det bara du som sätter gränserna för.

Din profil

För att kunna ta dig an rollen på ett bra sätt tror vi att du har flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom områden som exempelvis ventilation, el, styr och regler eller automation. Du är praktiskt lagd och har ett stort intresse och förståelse för vvs-systems uppbyggnad och teknik.

Som person är du framåt och lösningsorienterad. Du är van att driva och slutföra dina egna arbeten och är mån om att hålla dina tidsramar. För dig som vill fortsätta att lära dig mer erbjuder vi kurser och utbildningar för att du ständigt ska känna dig utmanad i jobbet. Har du intresse för exempelvis projektledning eller arbetsledning finns möjligheter att utvecklas inom detta.

Ansökningsförfarande

Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Martina Arrelid 011-199472 eller martina.arrelid@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Martina Arrelid
Telefon 011-199472
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klimatteknik AB är ett familjeägt företag med nybyggda lokaler och stor plåt- och rörverkstad i Finspång. Företaget grundades 1993 och är idag 12 anställda. Vi arbetar med ventilation till företag, stora industrier och privatpersoner. Dotterbolaget Värme Sanitet AB är vår partner för rörarbeten och finns nu under samma tak. Vi levererar totalentreprenader med bygg, ventilation, VVS, el och kyl och tar även hand om fastighetsservice.