Mekanikkonstruktör till KL Industri i Finspång!

Mekanikkonstruktör till KL Industri i Finspång!

Älskar du teknisk utveckling och att hitta kreativa lösningar?

Med fokus på säkerhet och design utvecklar KL Industri hus av plåt och betong som skydd för avancerad elektrisk utrustning för mellanspänningsnätet. Produkterna produceras och levereras till kunder i Norden som efterfrågar driftsäkra installationer inom elnät och eldistribution. Nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam med ännu en Mekanikkonstruktör, kanske är det just dig vi söker?

Din roll

Som Mekanikkonstruktör på KL Industri erbjuder vi dig en tjänst där du får arbeta med högkvalitativa produkter på ett bolag som växer och utvecklas!

Som Mekanikkonstruktör kommer du att arbeta nära dina kollegor på Utvecklingsavdelningen som tillsammans ansvarar för att utveckla nya produkter till KL Industris kunder. Teamet består av Mek- och Elkonstruktörer som arbetar tillsammans i olika utvecklingsprojekt, där du ibland har rollen som projektledare och driver projekten framåt. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att ta fram konstruktionslösningar, underlag för produktion och prototyper för olika produkter hos KL Industri. I rollen som Mekanikkonstruktör kommer du att samarbeta med flera andra delar av företaget för att hitta de bästa lösningarna i varje projekt. Dels med marknads- och försäljningsavdelningen, men framför allt med produktion där du är involverad i att tillsammans hitta lösningar och förbättringar för att driva utvecklingsprojekten framåt.

Om dig

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör inom Maskinteknik eller liknande ingenjörsutbildning med minst 3 års arbetslivserfarenhet som konstruktör i större projekt. Vi söker dig som har arbetat med tunn plåt sedan tidigare och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av ställverk. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och talar svenska och engelska obehindrat. Vi ser det som positivt om du har arbetat med koppar, betong eller armering och har erfarenhet av SolidWorks.

Som person är du kommunikativ, drivande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är strukturerad, kan fatta beslut och har ett starkt intresse av utveckling och förbättringsarbete. För en målinriktad och initiativtagande person kan KL Industri erbjuda en tjänst med stora möjligheter att utvecklas.
Mer info
Kontaktperson Mia Neander
Telefon 070-2439056
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

KL Industri AB är Nordens ledande leverantör av nätstationer i plåt och betong för sekundär distribution i mellanspänningsnätet. Modularitet, Flexibilitet och Design är ledande egenskaper i våra nätstationer! Förutom dessa egenskaper så är Kvalitet och Säkerhet en mycket viktig del i slutprodukten ut till våra kunder. Vi investerar ständigt i ny kunskap, ny teknik och nya maskiner för att ligga i framkant. Huvudkontor och produktionsanläggning är beläget i Finspång, Östergötland.