Produktionstekniker till Finspångs Finmekaniska

Produktionstekniker till Finspångs Finmekaniska

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för teknisk utveckling och förvaltning och projekt- och produktionsplanering? Är du en analytisk person som motiveras av att få mycket ansvar? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi på Jobandtalent en produktionstekniker till
Finspångs Finmekaniska i Finspång. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker ansvarar du för att arbeta med produktberedning och kapacitetsberäkningar samt ställa och programmera formtekniska maskiner. Du kommer också att bidra till den tekniska utvecklingen av befintlig och framtida produktionsutrustning samt identifiera, delta i och driva förbättringsprojekt.

Om dig
Finspångs Finmekaniska söker dig som har högre utbildning inom teknik eller motsvarande. Vidare tror vi att du har erfarenhet av arbete som produktionstekniker.

Kunskaper i CAD-CAM och EDGE-CAM. Därtill krävs det att du har b-körkort och goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett stort driv och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Sist men inte minst utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.

Det är meriterande om du har kunskaper i ERP-systemet Monitor

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.
För såväl oss på Jobandtalent som Finspångs Finmekaniska är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.
Om Finspångs Finmekaniska
Finspångs Finmekaniska AB är en komplett leverantör för krävande uppdragsgivare.
Företaget har hög kompetens inom områden som skärande bearbetning, svetsning och montering av komplicerade mekaniska produkter.
Besök gärna Finspångs Finmekaniskas konton på Facebook och Linkedin eller gå till http://www.turnmill-group.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.Hur du ansöker
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Lars Björkens via e-post: lars.bjorkens@jobandtalent.com eller telefonnummer: 0734126181.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!


Övrigt

Placeringsort: Finspång
Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Tillsättning: omgående

Om Jobandtalent
Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/