Processoperatörer sökes till Gränges

Processoperatörer sökes till Gränges

VÅRT ERBJUDANDE

Gränges i Finspång söker efter processoperatörer. Som operatör kan du arbeta i omsmältverk, valsverk, färdigställning eller inom distribution.
Gränges har en god historia inom sin bransch och fortsätter sin gynnsamma resa. Du som processoperatör utgör en viktig funktion i företaget.Processoperatör till Gränges i Finspång
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innebär att du får göra skillnad på riktigt? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jobandtalent en processoperatör till Gränges verksamhet i Finspång. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter

Som processoperatör ansvarar du för att kontrollera maskiner och material som används i produktionen samt hantera produktionsdokumentation. Du kommer också att arbeta med drift och övervakning av produktionsprocessen.


Om dig

Till uppdraget hos Gränges söker vi dig som har erfarenhet av industriproduktion, arbete inom verkstadsindustri och truckkörning. Därutöver har du erfarenhet av traverskörning. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har en prestigelös inställning till ditt arbete. Det är också viktigt att du tar ansvar för ditt arbete.
Det är meriterande om du har arbetat som processoperatör och behörighet för hjullastare.

För såväl oss på Jobandtalent som Gränges är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.


Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Lars Björkens via e-post: lars.bjorkens@jobandtalent.com.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Placeringsort: Finspång
Typ av anställning: konsultuppdrag, visstidsanställning via Jobandtalent

Om Jobandtalent
Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent