CNC-operatör till Finspångs Finmekaniska

CNC-operatör till Finspångs Finmekaniska

Finspångs Finmekaniska AB söker dig som har gymnasieutbildning från industritekniska programmet eller motsvarande. Vidare har du erfarenhet av arbete som CNC-operatör, svarvning och fräsning. Därutöver har du tidigare erfarenhet av programmering. Därtill krävs det att du har kunskaper i ritningsläsning, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och god datorvana.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du tar ansvar för ditt arbete. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Sist men inte minst är du självgående i din yrkesroll och ser vad som behöver göras.

Krav
  • gymnasieutbildning från industritekniska programmet eller motsvarande
  • erfarenhet av arbete som CNC-operatör, svarvning, fräsning samt programmering i Mazatrol
  • kunskaper i ritningsläsning
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • god datorvana
Kompetenser och egenskaper

Mot bakgrund av rollens arbetsuppgifter är det viktigt att kandidaten
  • har ett stort driv
  • har ett effektivt arbetssätt
  • har god kommunikativ förmåga
  • tar ansvar för sitt arbete
  • fokuserar på att hitta lösningar
Meriterande: Kunskaper i ERP-systemet Monitor

Om Finspångs Finmekaniska AB

Finspångs Finmekaniska AB grundades 1954 och har sedan dess fungerat som en kvalificerad leverantör och samarbetspartner inom verkstadsindustrin. Idag spänner vår verksamhet över ett brett spektrum av verkstadstjänster från operationslego till sammansatta produkter och systemleveranser.
Finspångs Finmekaniska AB ingår sedan 2016 i TurnMill Group. Vi har produktion i Sverige , Bosnien & Hercegovina samt i Kina i företagsgruppen.
Därmed så kan vi bistå med ett helhets erbjudande av produktion av lågvolym samt högvolym.
Enkla som komplicerade detaljer pga av exempelvis geometrier, toleranser och råmaterialval som är svårbearbetade.

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Lars Björkens via e-post: lars.bjorkens@jobandtalent.com

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt
Placeringsort: Finspång
Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Tillsättning: omgående

Om Jobandtalent
Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent