Hydro söker en automationselektriker

Hydro söker en automationselektriker

Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom innehåller mycket problemlösning? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för teknisk utveckling och förvaltning? Då bör du läsa vidare! Just nu söker Hydro Extrusion Sweden AB dig som är ansvarsfull och serviceinriktad i din yrkesroll. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker ansvarar du för att arbeta med ombyggnad, felsökning och reparation av elektriska anläggningar samt ansvara för underhåll och utveckling av fabrikens maskinparker- både elektriskt och mekaniskt. Du kommer också att arbeta med förebyggande och akut underhåll, felsökning, förbättringsarbete, dokumentation El-cad.

Om dig

Hydro Extrusion Sweden AB söker dig som har el-teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande. Vidare tror vi att du har erfarenhet av erfarenhet inom automatiserad processindustri avseende avhjälpande underhåll och förebyggande underhåll. Därtill krävs det att du har goda kunskaper om el-scheman och el-ritningar, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete . Det är också viktigt att du lyssnar in andras behov och önskemål och att du vågar tänka utanför boxen. Sist men inte minst utför du ditt arbete med stor noggrannhet.

Det är meriterande om du har utbildning inom Allen-Bradleys styrsystem, kunskap och erfarenhet av industri automation och styr- och reglerteknik är meriterande och Kunskaper i engelska i tal och skrift är meriterande.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som Hydro Extrusion Sweden AB är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Hydro Extrusion Sweden AB

Hydro Extrusion Sweden AB är ett globalt, innovativt och marknadsledande företag som verkar inom tillverkningsindustrin. Hydro producerar vi aluminiumprofiler för kunders produkter. Våra erbjudanden bygger på över 50 års erfarenhet och kunskaper inom strängpressnings- och tillverkningsprocesser för aluminium och vi håller till i Miljöanpassade lokaler Finspång.

Besök gärna Hydro Extrusion Sweden ABs hemsida https://www.hydro.com för att få reda på mer om deras verksamhet.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du

välkommen att kontakta konsultchef Lars Björkens via e-post: lars.bjorkens@jobandtalent.com

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Finspång

Typ av anställning: tillsvidareanställning

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent