CNC-tekniker mot fräs sökes!

CNC-tekniker mot fräs sökes!

Är du färdigutbildad CNC-tekniker? Eller har du erfarenhet från brunchen och vill komma till ett familjärt bolag? Då har du hittat rätt! Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund som CNC-tekniker kommer du arbeta med programmering, riggning och övervakning av maskiner inom fräsning. Du kommer ingå i en grupp om 3 personer som hjälps åt med maskinerna. Det finns erfarna kollegor på plats som kommer hjälpa dig i början och introducera dig in i arbetet. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Verkstadsteknisk utbildning inom CNC, alternativt arbetslivserfarenhet
  • Svenska
  • Intresse för teknik
Meriterande:
  • CAD och CAM
  • Arbetat inom fräsning
  • Engelska
Personliga egenskaper och beteenden:
För att du som person ska trivas på denna arbetsplats krävs det att du arbetar prestigelöst och gillar att ta ansvar. Du behöver vara en problemlösare och att vara ordningsam ska ligga i din natur.

Villkor

Tider: Måndag-torsdag kl06:30-16:00 Fredag: kl06:30-13:00
Omfattning: Heltid
Ort: Hällestad

Ansökningar kommer behandlas löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har sitt säte i Hällestad och är ett legoföretag som arbetar med svetsning och bearbetning av metall. Tillverkar mycket efter förfrågan från sina kunder, vilket resulterar i mycket specialuppdrag medan vissa ordar kommer i större mängder. De arbetar tillexempel inom tillverkning/montering av balkkonstruktioner, lyftverk osv. Mer information ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.