Avfallstekniker till Finspångs Tekniska Verk

Avfallstekniker till Finspångs Tekniska Verk

Tycker du om att arbeta praktiskt och att ha mycket kundkontakt? Har du lätt för att samarbeta och gillar att ha ordning och reda omkring dig? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en ansvarstagande avfallstekniker till Finspångs Tekniska Verk.

Om Finspångs Tekniska Verk
Finspångs Tekniska Verk är ett miljötekniskt bolag med ett femtiotal anställda och ca trettiotal nära anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 180 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar.

Bolaget förser kunderna med fjärrvärme, el, komfortkyla, dricksvatten, avlopp, belysning- och gatutjänster samt avfallshantering - på ett ekonomiskt och miljömässigt bra sätt. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på Sjömansängs återvinningscentral och deponi där du ingår i ett härligt team på 6 personer som trivs och har roligt tillsammans. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hjälpa kunder så att material och avfall hamnar rätt och kan återvinnas. Då du dagligen möter kunder krävs det att du är serviceinriktad, samtidigt som du vågar vara tydlig i din kommunikation.

I dina arbetsuppgifter ingår det även städning och att se till att anläggningen är i ett bra skick. Som avfallstekniker kommer du även att utföra vissa arbetsuppgifter utanför anläggningen som t ex insamling av smått elavfall.

Arbetstiderna varierar och visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Om dig
För att trivas i rollen som avfallstekniker gillar du att ha kundkontakt och har en god kommunikationsförmåga. Vidare är du en lagspelare som anser att samarbete är viktigt för att kunna vidareutveckla återvinningscentralen. Du gillar ordning och reda och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vidare kommer egenskaper som ansvarstagande och flexibel väl till pass ute på anläggningen.

För tjänsten krävs god datorvana och goda kunskaper i svenska, både muntligt och till skrift. Det är mycket meriterande om du har förarbevis för lastmaskin och/eller tidigare maskinvana. Vi förutsätter att du har B-körkort.

Vi kommer lägga stor vikt på din personlighet.

Om anställningen
Det är en fast heltidstjänst på Finspångs Tekniska Verk. Tjänsten ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma ske innan ansökningstiden har gått ut. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. I vår verksamhet tillämpar vi rökfri arbetstid.

För mer information om Finspångs Tekniska Verk besök deras hemsida: https://www.finspangstekniska.se/.

Finspångs Tekniska Verk har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jacob Allard via 08 - 100 500 alternativt jacob.allard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Finspångs Tekniska Verk, Återvinning, Miljö, Kundkontakt, Adecco
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.