Mekanikkonstruktör till KL Industri i Finspång!

Mekanikkonstruktör till KL Industri i Finspång!

Älskar du teknisk utveckling och att hitta kreativa lösningar?

Med fokus på säkerhet och design utvecklar KL Industri hus av plåt och betong som skydd för avancerad elektrisk utrustning för mellanspänningsnätet. Produkterna produceras och levereras till kunder i Norden som efterfrågar driftsäkra installationer inom elnät och eldistribution. Nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam med ännu en Mekanikkonstruktör, kanske är det just dig vi söker?

Din roll

Som Mekanikkonstruktör på KL Industri erbjuder vi dig en tjänst där du får arbeta med högkvalitativa produkter på ett bolag som växer och utvecklas!

Som Mekanikkonstruktör kommer du att arbeta nära dina kollegor på Utvecklingsavdelningen som tillsammans ansvarar för att utveckla nya produkter till KL Industris kunder. Teamet består av Mek- och Elkonstruktörer som arbetar tillsammans i olika utvecklingsprojekt, där du ibland har rollen som projektledare och driver projekten framåt. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att ta fram konstruktionslösningar, underlag för produktion och prototyper för olika produkter hos KL Industri samt underhålla de redan befintliga produkterna. Andra uppgifter som du kommer att få vara delaktig i är att genomföra diverse utredningar samt genomföra simuleringar och FEM analyser på våra produkter / delar av produkterna.

I rollen som Mekanikkonstruktör kommer du att samarbeta med flera andra delar av företaget för att hitta de bästa lösningarna i varje projekt. Dels med marknads- och försäljningsavdelningen, men framför allt med produktion där du är involverad i att tillsammans hitta lösningar och förbättringar för att driva utvecklingsprojekten framåt.

Om dig

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör inom Maskinteknik eller liknande ingenjörsutbildning med minst 1 års arbetslivserfarenhet som Mekanikkonstruktör i projekt. Längre arbetslivserfarenhet och erfarenhet av tunn plåt eller ställverk sedan tidigare är starkt meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och talar svenska och engelska obehindrat. Vi ser det som positivt om du har arbetat med koppar, betong eller armering och har erfarenhet av SolidWorks.

Som person är du kommunikativ, drivande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är strukturerad, kan fatta beslut och har ett starkt intresse av utveckling och förbättringsarbete. För en målinriktad och initiativtagande person kan KL Industri erbjuda en tjänst med stora möjligheter att utvecklas.

Om KL Industri

KL Industri AB är Nordens ledande leverantör av nätstationer i plåt och betong för sekundär distribution i mellanspänningsnätet. Modularitet, Flexibilitet och Design är ledande egenskaper i våra nätstationer! Förutom dessa egenskaper så är Kvalitet och Säkerhet en mycket viktig del i slutprodukten ut till våra kunder. Vi investerar ständigt i ny kunskap, ny teknik och nya maskiner för att ligga i framkant. Huvudkontor och produktionsanläggning är beläget i Finspång, Östergötland.

Låter det intressant?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på KL Industri. Du kan nå mig på info@eissrekrytering.se eller på 070-2439056. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 18 april 2020. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi bygger långsiktiga relationer med våra kandidater och du som kandidat är mycket värdefull för oss. Som en del av vårt nätverk erbjuder vi dig tillgång till våra kontakter och kunder, samt stöttar dig till rätt karriärval. Du väljer själv om du önskar att vi aktivt letar efter tjänster som matchar din profil eller om du endast vill ta del av våra lediga tjänster. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är egenföretagare och vill åta dig interimsuppdrag. Professionell kommunikation och diskretion är honnörsord för oss!"