Chef Avfall till Finspångs Tekniska

Chef Avfall till Finspångs Tekniska

Välkommen till ett modernt miljöteknikbolag!

Vill du vara med och ta ett ledande ansvar för Finspångs Tekniska? Vi är en stabil samhällsutvecklare som gör vardagen enklare och tryggare för invånare och företag i Finspångs kommun. Nu söker vi dig som har ett stort intresse för hållbarhet och miljö till vårt verksamhetsområde Avfall. Låter detta intressant?

Om rollen
Som chef över vårt verksamhetsområde Avfall på Finspångs Tekniska kommer du att arbeta med långsiktiga, strategiska frågor gällande avfallshantering som är viktiga för att bolaget ska uppfylla de miljö- och hållbarhetskrav som finns. Du är företagets representant i olika samverkansforum och är tillsammans med kommunen ansvarig för att vår avfallsplan efterföljs och uppdateras enligt lagar och regelverk. Du ansvarar dels för vår taxefinansierade verksamhet för service gentemot kommunens invånare, dels för vår kommersiella del som riktar sig mot företagen. Du driver förbättringsarbeten och projekt inom avfallsområdet. Som Chef Avfall sitter du i ledningsgruppen för Finspångs Tekniska och rapporterar till VD.

Du har det övergripande ansvaret över vår avfallshanteringsanläggning samt för kommunens avfallsinsamling. Du kommer ha direkt personalansvar för två verksamhetsansvariga och för en projektledare som tillsammans med övriga medarbetare har sina arbetsplatser på vår avfallshanteringsanläggning Sjömansäng. Du arbetar i nära samarbete med våra entreprenörer inom avfallshanteringen och har regelbundna uppföljningar av deras arbete.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet från återvinning- och avfallsområdet, och har varit chef eller projektledare i en tidigare roll. Du har en eftergymnasial utbildning och har arbetat i en miljöteknisk bransch tidigare. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift, har god datavana samt innehar B-körkort.

Som person är du ansvarsfull och engagerad med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är initiativtagande, utvecklingsinriktad och prioriterar affärsnytta men med förståelse för att verksamheten delvis levererar samhällsnytta med självkostnadsprincipen som grund. Du är transparant, analytisk och noggrann som person och har förmåga att se helhet. Du är trygg i rollen som chef och är prestigelös, visar vägen samt är rak och tydlig med mål och ansvar i ditt ledarskap. Ett ledarskap som grundar sig i företagets värdegrund och ledorden Lyhörd, Långsiktig, Samskapande och Modig.

Låter det intressant?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå mig på mia.neander@eissrekrytering.se.

Vi kan inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 4 december 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se
Mer info
Kontaktperson Mia Neander
Email Mejla Mia Neander
Område Finspång
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla medborgare i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt! Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 70 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar.