Avdelningschef inom El till Caverion - Finspång

Avdelningschef inom El till Caverion - Finspång

Vi söker nu en säljinriktad och driven avdelningschef till vårt kontor i Finspång. Enheten består idag av 24 personer och arbetar främst med el, industri- och kraftinstallationer. Vi arbetar även med konstruktion och tillverkning lågspänningsställverk och automationsskåp i vår verkstad i Finspång.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef ansvarar du för att leda, driva och utveckla din grupps dagliga och långsiktiga arbete. Du säkerställer nya kundavtal och uppdrag utifrån Caverions affärsmixstrategi. Vidare har du ansvaret för det ekonomiska resultatet och effektiviteten inom din grupp. Det är viktigt att du har mycket goda ledaregenskaper och ett starkt affärsmannaskap. Arbetsmiljö och elsäkerhet är också viktiga arbetsuppgifter för rollen.

Detta är ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar. Tjänsten ger möjligheter att växa inom organisationen. Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete.

Kompetens
 • Teknisk utbildning, gärna inom el. Meriterande med ingenjörsbakgrund.
 • Ledarerfarenhet
 • Erfarenhet av att kalkylera, sälja och driva projekt
 • Dokumenterad förmåga att sälja till kund och vårda kundrelationen
 • Ekonomiska kunskaper
 • Kunskap om Entreprenadjuridik
 • Kompetens inom grundläggande arbetsrätt, arbetsmiljö och elsäkerhet
 • Som person är du noggrann, målmedveten, kommunikativ, lyhörd och strukturerad
Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har omkring 16.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?
På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:
 • Innovation
 • Samarbete
 • Ansvar
 • Professionalitet
Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring eller maila Linn Saveman, tel.072-453 88 14, mail: linn.saveman@caverion.com.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänligen notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via epost i och med GDPR-lagen.

Välkommen med ansökan senast 26 mars 2019.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.