Delprojektledare till teknikföretag

Delprojektledare till teknikföretag

Vi letar efter en person som gillar att arbeta administrativt och i projekt! Här kommer du att arbeta och koordinera flera projekt samtidigt. Du tycker om ett högt tempo i vardagen och att arbeta mot deadlines ser du som ett plus. Här erbjuds du som person ett stort ansvar där Du sätter gränserna för er avdelning!

Information om uppdraget

För vår kunds räkning söker efter en driven projektledare som ska leda och koordinera avdelningen genom hela processer. Dina ansvarsområden är främst administrativt, men även att se till att avdelningen levererar enligt kontrakt, att projektplanen är väl utarbetad och att den efterföljs. En stor tyngd ligger i att kunddokumentation levereras enligt uppfyllda krav enligt kontrakt och specifikationer. Du kommer att få agera spindeln i nätet och koordinera aktiviteter för gruppens alla funktioner. I syfte att effektivisera produkter och processer kommer du även att arbeta med utveckling. Då flera projekt drivs samtidigt är det viktigt att du som person är strukturerad och nogrann i ditt arbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig inledningsvis ett år framåt med goda möjligheter att på sikt bli anställd direkt hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • Ett varierat jobb där du har ansvaret över att projekt genomförs enligt plan
 • Utvecklingsmöjligheter både för dig som person och i din roll på företaget
 • Ett stort kontaktnät med både externa och interna kunder och medarbetare
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Se till att avdelningen håller sig inom ramen för deadline
 • Ha en god dokumenthantering och kunna tillhandahålla dokument på efterfrågan
 • Leda din avdelning genom projekternas olika processfaser
 • Arbeta med utveckling för effektivisering och förbättring av produkter och processer
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av projektledning eller relevant eftergymnasial utbilding
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Har god systemförståelse
Som person är du...
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Ledande
Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till viss uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt konsultuppdrag
 • Placering: Finspång (30minuters bilfärd från Norrköping)
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt företag som arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik, effektiv produktion samt hälso- och sjukvård genom elektrifiering, automation och digitalisering. Under verksamhetsåret 2017 omsatte företaget omkring 83 miljarder euro och hade 377 000 anställda i över 200 länder. I Sverige har de varit verksamma sedan sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Stockholm.