Administratör med ett intresse för ekonomi

Administratör med ett intresse för ekonomi

Trivs du i en organisation där det är högt i tak och där du arbetar nära dina kollegor? Har du erfarenhet av ekonomi och är en fena på administration? Då är det just dig vi söker! Läs mer och sök tjänsten redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en administratör till Byggnads AB Anderson & Baggman.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Byggnads AB Anderson & Baggman. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med ekonomiska arbetsuppgifter men även arbetsuppgifter av mer administrativ karaktär. Du kommer bland annat att öppna och stämpla in post, hantera inbetalningsjournaler samt stötta upp i växeln. För att komma in i arbetet på allra bästa sätt kommer du att få en introduktion av erfarna kollegor på plats.

Du kommer till exempel att:
 • hantera kund och leverantörsfaktura
 • attestera i Visma
Vi söker dig som
 • är gymnasieekonom eller har förvärvad kunskap från tidigare arbetslivserfarenhet
 • har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • har tidigare erfarenhet av något affärssystem
 • har en förståelse för de ekonomiska termerna som berör kund och leverantörsfakturor
 • god datavana och hanterar Officepaketet bra
 • har goda kunskaper i svenska då arbetsuppgifterna kräver det.
Det är meriterande om du
 • tidigare har arbetet i Visma
 • tidigare har arbetat i Bygglet
Som person är du flexibel och anpassar dig snabbt till nya förändringar utan att arbetet påverkas negativt. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lever upp till den kvalitetsstandard som arbetet kräver. Vidare tar du även ett stort självständigt ansvar i dina arbetsuppgifter och ser till att dina processer går framåt.

Övrig information
 • Start: omgående, senast mitten på juni.
 • Omfattning: heltid 6 månader med goda chanser till förlängning för rätt person.
 • Placering: Finspång.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Byggnads AB Anderson & Baggmans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1964 gick byggbranschen bokstavligen på knä. Då startade Leif Andersson och Geron Baggman sitt byggföretag. Visionen var att bli en erkänd och etablerad byggaktör och inriktningen var villabyggen och industrilokaler. Ett år senare hade kompanjonerna 16 anställda och jobben strömmade in.
Genom åren har företaget fortsatt att växa, både vad gäller verksamhetsgrenar, antal anställda och omsättning.

I dag är Byggnads AB Anderson & Baggman en välrenommerad helhetsleverantör inom byggnation, markarbeten och VVS.
Via egna butiken Comfort i Finspång AB erbjuds allt inom VVS, badrumslösningar och energieffektiviseringar. LA Frakt AB är transportsidan i företaget, med bred kapacitet inom transporter och tunga lyft.
Våra kunder är kommuner, industri, bostadsbolag, små och stora företag samt privatpersoner.
Byggnads AB Anderson & Baggman är ett genuint familjeföretag. VD idag är Leif Anderssons son Pontus.
Leif Anderssons grundvärdering gäller fortfarande:
Kunden ska vara nöjd varje gång.
De som anlitar oss ska veta vad de får.
Vårt namn och varumärke signalerar kvalitet.
Så har det varit i 50 år och så ska det fortsätta vara