Hoppa till innehåll
Barilla Sverige AB logotyp

Hygienoperatörer till Barilla

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi efter Barillas nya hygienoperatör för sommaren 2024! Vi letar efter dig som är ansvarstagande, självständig samt som trivs och arbeta i ett högt tempo. Låter detta som dig? Tveka inte isåfall med att ansöka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
I tjänsten som hygienoperatör kommer du att arbeta i en viktig roll för fabrikens funktion. Arbetet innebär rengöring av Barillas olika produktionslinjer samt kringliggande ytor. Du kommer att arbeta mot högt uppsatta krav på livsmedelshygien. Arbetet utförs delvis i obekväma arbetsställningar, i varma utrymmen och innebär mycket eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt under stora delar av din arbetsdag och mot uppsatta deadlines. Arbetstiderna är 05:54-14:48 måndag-fredag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgift:
- Rengöring av Barillas produktionslinjer

Tjänsten som hygienoperatör är ett sommarjobb med start löpande under ansökningstiden.

Om dig
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och drivs av att ta eget ansvar över ditt arbete. Eftersom du har en nyckelroll för att produktionen ska fungera är det viktigt att du är lyhörd inför dina arbetsuppgifter. Du är noggrann och mycket mån om att utföra ett bra jobb.
Vidare ser vi att du har god fysik eftersom arbetet ibland kan vara tungt och krävande. Du har god struktur på ditt arbete och gillar att arbeta effektivt under din arbetsdag. Du både förstår och pratar svenska flytande eftersom det är viktigt att kunna ta emot och förstå instruktioner.
Har du tidigare erfarenhet av livsmedelsindustri är det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tjänsten är ett konsultuppdrag hos Adecco under sommaren 2024. Vi kommer att anställa löpande under ansökningstiden. Uppdraget kan komma att förlängas om behov finns även efter sommaren.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss, Adecco, för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om Barilla
Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Barilla är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen och har sitt säte i Parma, Italien. År 1999 blev Wasa en del av Barilla-koncernen tillsammans med många andra bagerivarumärken. Sedan 1919 är Wasa den största tillverkaren av knäckebröd i världen, och produkterna säljs i 40 olika länder, från Skandinavien till USA. Wasa har bageri i Filipstad, Sverige, och i Celle, Tyskland. Från dessa två platser bakar de knäckebröd och andra bageriprodukter till flera länder runt om i världen.
Inom Barilla jobbar vi för våra värderingar, mod, integritet, nyfikenhet, förtroende och passion. Vårt motto är att producera livsmedel som vi vill ge till våra egna barn. Vi har ett eget gym i anläggningen i Filipstad och Du kommer att arbeta i ett företag som skapar utmaningar och där det finns stora möjligheter till utveckling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Elsa Khan via elsa.khan@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Industrijobb, städjobb, Filipstad, Barilla, Adecco.

Barilla Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 mars 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.