Förpackningsoperatörer till Barilla

Förpackningsoperatörer till Barilla

Om tjänsten
Som förpackningsoperatör på Barilla kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete inom produktion av livsmedel. I denna roll handlar det om att hantera deras förpackningsmaskiner som paketerar knäckebröd. I dina arbetsuppgifter ingår att övervaka processen, att genomföra löpande kvalitetskontroller samt tillsyn och hygienarbete kopplat till produktionen.
På Barilla arbetar man 5-skift vilket betyder att arbetspassen kan vara förlagda på förmiddag, eftermiddag och natt under såväl vardagar som helger.

I din roll som förpackningsoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Processövervakning
- Kvalitetskontroller
- Tillsyns- och hygienarbete

Tjänsten som förpackningsoperatör är ett sommarjobb med start löpande under ansökningstiden.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av ett sommarjobb på världens största knäckebrödsfabrik. Du är en nyfiken och engagerad person som gärna har ett intresse för teknik. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom producerande industri är det meriterande. Vidare ser vi att du är lösningsfokuserad, flexibel och har lätt för att byta arbetsuppgift, arbetsgrupp eller skift beroende på hur behovet i produktionen ser ut. Du utför ditt arbete med stor noggrannhet, hög kvalitet och är en lagspelare.


Vidare ser vi att du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och deadlines i en produktionsverksamhet. Du gillar att arbeta med andra människor och sprider positiv energi och engagemang bland kollegor samt bidrar till ett gott samarbete. Du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, tar initiativ, ser förbättringsmöjligheter och ser att ditt bidrag har stor betydelse för en lyckad slutprodukt.

Viktigt för tjänsten är:
- Nyfikenhet och engagemang
- Flexibilitet
- Bra samarbetsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag hos Adecco under sommaren 2023. Vi kommer att anställa löpande under ansökningstiden. Uppdraget kan komma att förlängas om behov finns även efter sommaren.


Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss, Adecco, för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Tjänsten är ett sommarjobb som pågår under juni, juli och augusti.

Om Barilla
Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Barilla är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen och har sitt säte i Parma, Italien. År 1999 blev Wasa en del av Barilla-koncernen tillsammans med många andra bagerivarumärken. Sedan 1919 är Wasa den största tillverkaren av knäckebröd i världen, och produkterna säljs i 40 olika länder, från Skandinavien till USA. Wasa har bageri i Filipstad, Sverige, och i Celle, Tyskland. Från dessa två platser bakar de knäckebröd och andra bageriprodukter till flera länder runt om i världen.


Inom Barilla jobbar vi för våra värderingar, mod, integritet, nyfikenhet, förtroende och passion. Vårt motto är att producera livsmedel som vi vill ge till våra egna barn. Vi har ett eget gym i anläggningen i Filipstad och Du kommer att arbeta i ett företag som skapar utmaningar och där det finns stora möjligheter till utveckling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvariga rekryterare:

Michaela Bissman via michaela.bissman@adecco.se eller Emil Jansson via emil.jansson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Sommarjobb, industrijobb, industriarbete, Barilla, Adecco, maskinoperatör.

Mer info
Område Filipstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.