Säljare till Filipstad

Säljare till Filipstad

Säkerhetstjänst i Värmland AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet. Vi är 30medarbetare på vårt kontor i Karlstad och behöver nu en kollega som är ansvarig för nykundsförsäljningen i Filipstad med omnejd. Tillsammans med dig kommer vi att nå våra mål och samtidigt hjälpa privatpersonerna i vår region till en säkrare vardag.

Tjänsten som säljare

Som säljare hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen. Du bokar själv in dina besök och skapar möten med kunderna i deras hem för att erbjuda vårt unika säkerhetskoncept. Vi stöttar med coachning, bokade besök med mera.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Kollegor med lång erfarenhet som kommer att kunna hjälpa dig att nå framgång
  • Utbildning genom Verisure Sales Academy
  • Marknadsmässig lön
  • Säljtävlingar med resor för bästa säljare m.m.
Kontaktpersoner

Har du frågor är du välkommen att kontakta rektryterare Emir Acar 0708-542297

Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR. Så ansök via jobblänken.

Observera att B-Körkort är ett krav samt att vi under rekryteringsprocessen tar utdrag ur belastningsregistret.

Väl Mött!
Mer info
Område Filipstad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (24 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.