Kvalitets- och miljöingenjör - Orkla

Kvalitets- och miljöingenjör - Orkla

Vi söker en driven och engagerad kvalitets- och miljöingenjör till vår fabrik i Filipstad. Du kommer att ingå i vår kvalitetsavdelning och stödja vår produktion, marknad och innovationsavdelning.

Om tjänsten
I din vardag hos oss kommer du att bland annat driva eller delta i kvalitets- och miljöprojekt samt genomföra aktiviteter och uppföljningar. Du kommer att få driva förbättringsarbete gällande process- och produktkvalitetsavvikelser i produktionen, hantera reklamationer, utföra rotorsaksanalyser vid kvalitetsavvikelser, genomföra kvalitetsronder samt driva HACCP arbete tillsammans med produktionen. Rollen är som du förstår bred och vi ser därför att du verkligen brinner för kvalitets- och miljöfrågor.

Om dig
Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot livsmedel och har du erfarenheter från kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin är det meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten liksom körkort samt att du tidigare har arbetat med affärssystem.

För att lyckas i rollen som kvalitets- och miljöingenjör är det viktigt att du är självgående, utåtriktad och lyhörd. Vi lägger stor vikt att du kan skapa relationer och förtroende.

Som person är du noggrann, effektiv och drivande. Du visar en mycket god förmåga att leverera med hög kvalitet. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara stöd till produktionen. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas och trivas.

För oss är det viktigt att vi hittar en person med rätt inställning och attityd!

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Placering är i Filipstad (OLW), resor kan förekomma. Rapportering sker till kvalitets- och miljöchef.

Vad kan vi erbjuda dig?
OLW är en del av Orkla Confectionery & Snacks Sverige, som är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.
Mer info
Område Filipstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Orkla är den ledande aktören inom FMCG i Norden och Baltikum, och har även viktiga marknader i Centraleuropa, Österrike och Indien. Vi har 18.000 anställda som är verksamma i 20 länder och en omsättning på 37 miljarder NOK. Orkla Confectionery & Snacks Sverige är en ledande kex- och snacksleverantör med välkända och starka varumärken såsom OLW, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla, Utvalda, Brago, Panda m.fl.. Vi tillverkar och säljer produkter inom segment som kex, chips, nötter, popcorn, ostsnacks, choklad och lakrits. Orkla Confectionery & Snacks Sverige har ca 600 medarbetare och en omsättning på 1,3 miljarder.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66. Sista ansökningsdatum är 24 februari och vi vill ha din ansökan via www.testhuset.com.

Vi ser fram emot din ansökan!