Svetsare/plåtarbetare till Rostfria VA-System i Filipstad

Svetsare/plåtarbetare till Rostfria VA-System i Filipstad

Nu söker vi en Svetsare/Plåtarbetare till vårt team i Filipstad!

Är du grym på och gillar att svetsa och montera rostfria rör-konstruktioner? Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Hos oss på Rostfria erbjuds du varierande arbetsuppgifter såsom svets, montage och färdigställande av nyckelfärdiga stationer. Du kommer att jobba med nytillverkning av plåt/stålkonstruktioner som innefattar svetsning, bockning, valsning, borrning, formgivning. Vi behöver bli fler och söker nu en svetsare med erfarenhet av plåtarbete till vårt produktionsteam i Filipstad.

Är du den vi söker?

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi svetsar med följande metoder och söker dig med erfarenhet av:

· 111 – Metallbågsvetsning, pinne
· 131 – Mig
· 135 – Mag med homogentråd
· 141 – Tig

Vi söker dig som har 3-4 års arbetslivserfarenhet av arbete inom Svets/plåtverkstad, och som har jobbat med tillverkning/reparationer i både tunnplåt och tjockplåt. Du skall ha goda kunskaper i ritningsläsning. Utbildning i Heta arbeten, truck-och traversutbildning är meriterande men inget krav. Vi ser också att du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en driven och lösningsorienterad lagspelare, som gillar ordning och reda och som uppskattar att utvecklas och lära sig nya arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för service och ett stort engagemang.

Som person är du nyfiken, flexibel och initiativrik. Du gillar att lösa tekniska problem, är uppmärksam på detaljer, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du är också lyhörd och har mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut.

Rostfria VA-System Sverige AB erbjuder
En platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Välkommen i gänget!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast
31/1-21. Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev till rekrytering@norvatek.se - märk ansökan med "Svetsare/Plåtarbetare". Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Jonas Björkström, VD, på jonas.bjorkstrom@rostfria.com eller Ulrika Stevrell, HR-ansvarig, på ulrika.stevrell@norvatek.se
Mer info
Område Filipstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rostfria.com
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rostfria VA-System startades 1984 och har i sin grund traditionen kring tillverkningen av rör och rostfria produkter som funnits i Storfors under 100-tals år. Firman utvecklar, tillverkar och levererar kompletta vatten- och avloppssystem i rostfritt stål till kommuner och industri. Vi är experter på avloppsvatten och tillverkning av spillvattenstationer som är skräddarsydda för våra kunder. Ni hittar oss på
Industrivägen 7, Filipstad.
Läs gärna mer om oss på
www.rostfria.com