Arbetande förman

Arbetande förman

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Vi söker nu en arbetande förman till vår verksamhet i Filipstad.
Som arbetande förman hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Du kommer också att vara ansvarig för arbetsledningen av gruppen, utveckling av verksamheten samt att du blir verksamhetens naturliga kontaktperson. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och får på egen hand lösa de utmaningar du och arbetsgruppen ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra?
Som arbetande förman är du en del av arbetsgruppen som sköter inre och yttre fastighetsskötsel, drift och fastighetsreparationer. Förutom din ledarroll arbetar du som en i laget med samtliga arbetsuppgifter.

Din roll kommer också att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet på ett affärsmässigt och effektivt sätt. Administration, tidrapportering, fakturering och arbetsorderhantering ingår också i rollen. Du kommer också att arbeta med boende- och styrelsekontakter. I din roll som ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt att utveckla både dem och verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov. Det är viktigt att du är affärsmässig, social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Du ska ha ett positivt förhållningssätt till ditt arbete, våra kunder och dina arbetskamrater.

Du har minst gymnasieutbildning och gärna erfarenhet från fastighetsbranschen. Meriterande om du har kunskaper inom reparationer, drift, VVS, trädgård och el. Du har också arbetat administrativt tidigare, har god datorvana och god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Under vintersäsong ingår det även snöröjning och halkbekämpning (även under helgdagar). Finns kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är detta ett plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Filipstad men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Tjänsten kräver B-körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-02-28. Vi arbetar med löpande urval och tjäänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta leveranschef Gunilla Hultin, Gunilla.Hultin@riksbyggen.se

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Filipstad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.