Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Filipstad

Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Filipstad

Är bra arbetstider, omväxlande arbetsuppgifter, flexibilitet och möjlighet att påverka viktiga ord för dig och ditt arbete? Då har vi jobbet du söker. Vi behöver förstärka vår sjuksköterskegrupp och behöver därför rekrytera ytterligare en distriktsköterska/sjuksköterska med placering på vårdcentralen Filipstad. Dina arbetsuppgifter är mottagningsarbete, telefonrådgivning och läkemedelshantering. Du kommer dessutom att vara delaktig i det fortsatta utvecklingsarbetet med arbetsväxling.

Kvalifikationer
Du är legitimerad distriktsköterska alternativt sjuksköterska. Har du inga tidigare erfarenhet från arbete på vårdcentral kommer vi att planera för en introduktion med gott stöd. Vi arbetar med mentorskap. Du får gärna ha intresse för diabetessjukvård. Du har ett genuint intresse för människor och har alltid patienten i fokus. Du är positiv och flexibel och har god förmåga att skapa kontakter. Du ska kunna jobba självständigt men också i team.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marina Johansson, platschef
Telefon 0590-188 34
Område Filipstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. På vårdcentralen Filipstad arbetar flera olika yrkeskategorier tillsammans för att kunna erbjuda en bred och god vårdservice. Genom arbetsväxling har vi fått sjuksköterskearbetet till ett mer utvecklande uppdrag.