Kvalitets- och miljöingenjör för snacks i Filipstad (OLW)

Kvalitets- och miljöingenjör för snacks i Filipstad (OLW)

Job description:

Vi söker en driven och engagerad kvalitets- och miljöingenjör till vår fabrik i Filipstad. Du kommer att ingå i vår kvalitetsavdelning och stödja vår produktion, marknad och innovationsavdelning. Du blir en självklar ambassadör för vårt starka varumärke.

Arbetsuppgifter

I din vardag ingår bl.a. att driva eller delta i kvalitets- och miljöprojekt samt aktiviteter och uppföljningar. Driva förbättringsarbete gällande process- och produktkvalitetsavvikelser i produktionen, hantera reklamationer, utföra rotorsaksanalyser vid kvalitetsavvikelser, genomföra kvalitetsronder, driva HACCP arbete tillsammans med produktionen. Rollen är bred och du brinner för kvalitets- och miljöfrågor.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot livsmedel. Erfarenheter från kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin är meriterande. Ett stort intresse för kvalitet och miljöfrågor är en förutsättning. God svenska och engelska är ett krav liksom körkort samt ha arbetat med affärssystem.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

För att lyckas i en roll som kvalitets- och miljöingenjör är det viktigt att du är självgående, utåtriktad och lyhörd. Vi lägger stor vikt att du kan skapa relationer och förtroende. Som person är du noggrann, effektiv och drivande. Du visar en mycket god förmåga att leverera med hög kvalitet. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara stöd till produktionen. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas och trivas i rollen.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Placering är i Filipstad. Resor kan förekomma. Rapportering till kvalitets och miljöchef.
Mer info
Område Filipstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orkla Confectionery & Snacks är Sveriges ledande Kex- och Snacksleverantör. Vi har fyra anläggningar; bageriet i Kungälv, snacksfabriken i Filipstad, potatislagret i Nöbbelöv samt huvudkontoret i Solna. I Kungälv finns också kommunens mest populära turistmål Bräckboden där vi numera även säljer snacks, förutom alla kex och kakor. Vi har totalt ca 600 medarbetare.