Montör med svetskunskap till kund i Filipstad

Montör med svetskunskap till kund i Filipstad

MONTÖR MED SVETSKUNSKAP TILL KUND I FILIPSTAD

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du att arbeta i vår kunds verkstad i Filipstad. Arbetet innefattar främst att självständigt montera och svetsa ihop kundens produkter utifrån ritning och utförs dagtid 07.00-16.00. Kundens bemanningsbehov är omgående så vänta inte med din ansökan!

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som person är du driven, noggrann, ordningsam, och positiv. Du har förmågan att anpassa dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har ett ansvarsfullt sätt och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Du har erfarenhet från ritningsläsning, MIG och pinnsvets, dock krävs inga aktuella licenser.

Om tjänsten

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag på heltid med start under maj. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdragets längd är beräknat till ca 3 - 6 månader med möjlighet till förlängning alternativt övertag.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Filipstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.