Underhållschef på Barilla i Filipstad

Underhållschef på Barilla i Filipstad

Underhållsavdelningen på Barilla i Filipstad är i en utvecklingsprocess där målet är ett effektivt förebyggande underhåll för att minska produktionsstörningar.

Vi söker dig som har en stark egen drivkraft och gillar att förbättra och utveckla processer och rutiner. Du har en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av att leda människor och har jobbat i en modern underhållsorganisation. Du behärskar engelska i tal och skrift. Kunskaper i SAP underhållsmodul är meriterande.

Om arbetsgivaren

Barillagruppen är världens största
producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Företaget är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen och har sitt säte i Parma, Italien. I Sverige känner vi främst igen varumärkena Barilla och Wasa, den senare är världens största producent av knäckebröd. Produkter med varumärket Wasa produceras idag vid fabrikerna i Filipstad och i Celle i Tyskland.

Inom Barilla jobbar vi för våra värderingar, mod, integritet, nyfikenhet, förtroende och passion. Vårt motto är att producera livsmedel som vi vill ge till våra egna barn. Vi uppmuntrar ett liv i rörelse har ett eget gym i anläggningen, där du har möjlighet att få personligt utformade träningsprogram av instruktör. Företagshälsovård finns på plats i Filipstad två dagar i veckan.