Automationsingenjör/automationstekniker

Automationsingenjör/automationstekniker

Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Företaget är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen och har sitt säte i Parma, Italien. I Sverige känner vi främst igen varumärkena Barilla och Wasa, den senare är världens största producent av knäckebröd. Produkter med varumärket Wasa produceras idag vid fabrikerna i Filipstad och i Celle i Tyskland.

Vi förändrar och förstärker vår underhållsorganisation och söker en automationstekniker/automationsingenjör till vårt team på underhåll, som ansvarar för drift och underhåll av företagets samtliga elanläggningar och automationssystem vid bageriet i Filipstad. Arbetet innebär operativa uppgifter inom drift och underhåll och förbättringar av företagets samtliga elanläggningar och automationssystem. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter omfattande allt från relälogik till moderna PLC-system (Siemens). Det ingår även att vara support för våra underhålls- och produktionsteam. Det är viktigt att du kan planera, bereda, driva, dokumentera samt följa upp underhållsuppdrag självständig eller tillsammans med andra.

Om dig
Du har erfarenhet av felsökning av styrsystem inom industri samt kan läsa och tolka kretsscheman. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt men också kan samarbeta med andra funktioner. Du tycker om utmaningar och är bra på att lösa komplexa problem. Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till el/automationschef, Manfred Huchthausen, 073 429 07 77. Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Om arbetsplatsen
Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i en stor internationell livsmedelskoncern. Du kan räkna med internationella kontakter då

Barillas huvudkontor ligger i Parma, Italien. Förutom ett spännande arbete så erbjuder Barilla olika förmåner, till exempel så satsar Barilla på friskvård genom en rad olika aktiviteter. Vi har bland annat ett eget gym i anläggningen, där du har möjlighet att få personligt utformade träningsprogram av instruktör.
Mer info
Område Filipstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.barilla.com
Sista ansökningsdag 29 apr (41 dagar kvar)