Farmaceut/FarmaceutLMA till Apoteksgruppen i Filipstad

Farmaceut/FarmaceutLMA till Apoteksgruppen i Filipstad

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen Filipstad
Vi på Apoteksgruppen Filipstad är en sammansvetsad grupp med härlig stämning och stort engagemang. Som enda apotek på orten har vi återkommande kunder och är måna om att vårda våra dessa relationer. Vi har ett omväxlande arbete då apoteket även har ett nära samarbete med vårdhem och behandlingshem. Vi är måna om våra medarbetares utveckling och har satta riktlinjer och rutiner för kompetensutveckling. Nu söker vi dig som delar vårt intresse för hälsa och kundbemötande och vill arbeta i rollen som Farmaceut!

Din roll som Farmaceut
Vi ser att du som söker är legitimerad Receptarie eller Apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Hos oss har du möjlighet att arbeta som Läkemedelsansvarig eller utbilda dig till det! Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som
tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vad erbjuder vi dig?
Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda.

Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare.
För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt
Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, i din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar, tel. 0737 07 04 83.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elnoosh Farhoudfar
Telefon 0737070483
Område Filipstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 29 juni 2019 (9 dagar kvar)