Sommarjobba på Barillas Lager

Sommarjobba på Barillas Lager

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på kundens lager där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta hand om in- och utgående material till och från kundens lager som transporteras via lastbilar. Mestadels kommer du att använda dig av en ledstaplar truck för att transportera material till lagret eller till vidare transport.
Arbetstiderna är måndag-fredag, både förmiddagar och eftermiddagar.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort och som gärna har arbetat på ett lager tidigare. Du är en person som är van vid att ta ansvar och att arbeta självständigt där du driver på ditt eget arbete. Att arbeta i högt tempo trivs du med och du är lösningsfokuserad. Periodvis är trycket av inkommande och utgående material högt, men du är duktig på att hålla högt tempo vid behov och arbetar metodiskt. Du är en social och positiv person som har lätt för att arbeta i olika arbetsgrupper. Har du hjullastarkort är det meriterande.

Viktigt för tjänsten:
  • Driftig och positiv
  • Truckkort B
  • Körkort
Om anställningen
Vi kommer att anställa löpande under ansökningstiden. Anställningen kommer att fortlöpa t.o.m. v 34. Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete efter sommaren.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss, Adecco, för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om Barilla
Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Barilla är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen och har sitt säte i Parma, Italien. År 1999 blev Wasa en del av Barilla-koncernen tillsammans med många andra bagerivarumärken. Sedan 1919 är Wasa den största tillverkaren av knäckebröd i världen, och produkterna säljs i 40 olika länder, från Skandinavien till USA. Wasa har bageri i Filipstad, Sverige, och i Celle, Tyskland. Från dessa två platser bakar de knäckebröd och andra bageriprodukter till flera länder runt om i världen.
Inom Barilla jobbar vi för våra värderingar, mod, integritet, nyfikenhet, förtroende och passion. Vårt motto är att producera livsmedel som vi vill ge till våra egna barn. Vi har ett eget gym i anläggningen i Filipstad och Du kommer att arbeta i ett företag som skapar utmaningar och där det finns stora möjligheter till utveckling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Gran via filip.gran@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Lager, lagerjobb, sommarjobb, truckjobb, truck.
Mer info
Område Filipstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.