IAC Group Färgelanda söker Redovisningsekonom

IAC Group Färgelanda söker Redovisningsekonom

Tjänstebeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu efter en erfaren redovisningsekonom som kommer att rapportera direkt till
Ekonomichefen i Färgelanda.

Uppdraget är ett konsultuppdrag. Din anställning kommer att vara hos oss på Premier.
I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, avstämningar, vara med vid månadsavslut och hantera bokslut. Det är viktigt att du som person har en god förmåga att arbeta självständigt, kunna sätta dig in i bokföringen samt befintliga rutiner. Vidare kommer rollen även innefatta att lägga om rutiner rörande redovisning och beräkningar på sociala kostnader, semesterreserver och dylikt.
Inom redovisningsområdet finns det stora möjligheter till att få vara med och utveckla eller leda projekt.
Affärssystem som används hos kund är IFS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ekonomutbildning på Högskola/ Universitet och har ca 4 års erfarenhet utav liknande arbete.
Då företaget har kunder över hela världen bör man ha en hög kompetens inom engelska språket, både i skrift och tal.
Vidare är att man har mycket goda kunskaper inom revision och även datakunskap då det är ett naturligt verktyg i det dagliga arbetet.
Som person ligger vi stor vikt vid din förmåga att kunna samarbeta då du kommer ingå i en grupp av fler medarbetare.
Du är en person som är ansvarstagande och som är uppmärksam på detaljer.

Krav

B-Körkort och tillgång till bil.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Marianne Johansson tel 0707858412 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-11-09 Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Marianne Johansson
Telefon 0707-858412
Område Färgelanda
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

International Automotive Components Group AB är en av de ledande europeiska leverantörerna av interiöra och exteriöra system samt akustikkomponenter till fordonsindustrin i Europa och globalt. Koncernen har 29 fabriker varav tre finns i Sverige. IAC 's svenska verksamhet finns i Göteborg, Färgelanda och Skara.

Vid Färgelandas enhet är man totalt ca 430 anställda som konstruerar, producerar och levererar komponenter i nära samarbete med kunder och leverantörer. Här arbetar man med formsprutning av plastdetaljer, måleri och montering.