Hoppa till innehåll
VVSteknik logotyp

Spoltekniker till VVSteknik

Vi fortsätter vår expansion och söker nu ytterligare en spoltekniker som kan stärka en grupp med hög kompetens och integritet.


Om tjänsten


Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad och gillar att ta eget ansvar då tjänsten går ut på att serva våra kunder och lösa deras problem.

Tjänsten innebär eget ansvar för en spolbil som används i det dagliga arbetet där du löser uppgifter både på egen hand och i samarbete med dina kollegor. Du kommer båda arbeta själv mot kund men även tillsammans med våra reliningstekniker. Direktkontakt med kunder och ansvar för att planera dagarna är en naturlig del av tjänsten.

Tjänsten kräver att du är tekniskt lagd och att du kan arbeta självständigt och lösa de problem som uppstår. Dagligen ställs du inför nya stimulerande utmaningar så det är mycket att tänka och hålla reda på och det är aldrig tråkigt. Det här är ett fritt och omväxlande arbete med fokus på att lösa kundernas ledningsbekymmer.


Om oss


VVSteknik Rörinspektion och Rörinfodring har idag kontor i Falun, Gävle, Mora och Uppsala med cirka 35 anställda. Bolaget är en del av Svenska Spol- & Relininggruppen som erbjuder tjänster för att bättre tillvarata kritiska installationer i fastigheter samt i det markförlagda ledningsnätet. Det sker genom underhåll och renovering av dag- och spillvattensystem i fastigheter, spolning och filmning av markförlagda ledningar samt tjänster så som beräkningar och injusteringar i fastigheter för att minska energiåtgången och miljöpåverkan.

Gruppen har verksamhet i Västra Götaland, Värmland, Dalarna, Gävleborg, Västmanland och Uppsala.

Krav
  • B-körkort
  • C-körkort

Placeringsort


Placeringsort är vid något av våra befintliga kontor eller i närhet därtill.


Kontaktperson


Mats Persson, Affärschef VVSteknik Spol & Relining
070 – 336 53 06
mats.persson@vvst.se

Sista ansökningsdag är 26:e mars, ansökan skickas till mats.persson@vvst.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Mats Persson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (11 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare