Hoppa till innehåll

Värmepumps-installatör till Enwell i Falun

Om tjänsten

Vill du bli en del av vår resa mot framtiden och ingå i en snabbt växande koncern inom värmepumpsbranschen? Vi brinner att utveckla våra medarbetare och vill uppnå branschens bästa arbetsmiljö! Detta vill vi göra tillsammans med dig!

Enwell söker vi nu värmepumps-Installatörer till Falun. För oss är det viktiga att du som person kan bidra till vår utveckling. Du kommer ingå i ett team av både erfarna personer, samt medarbetare som har börjat sin resa inom branschen. Hos oss kommer du att få varierande uppgifter, och både jobba både självständigt och i team. Enwell Falun arbetar parallellt med Enwell Mora mot gemensamma mål.

Om rollen
Som Värmepumps-installatör har du ett omväxlande arbete där du kommer att arbeta med installation av våra värmepumpar till privatkunder, men även till mindre företag/fastigheter. Som Värmepumps-installatör kommer du även att jobba med service och reparationer av värmepumpar. Du vill också kontinuerligt utöka dina kunskaper då vår bransch hela tiden utvecklas. Tunga lyft kan förekomma. Störst belastning är vintertid och mertid kan förekomma i arbetstoppar. Goda skriftliga som muntliga kunskaper i svenska ser vi som en självklarhet.


Din bakgrund

  • Vi ser gärna att du har erfarenhet inom Värmepumpar, alternativt har du en annan liknande yrkesbakgrund och vill utvecklas hos oss i en roll som Värmepumps-installatör
  • Körkort B
  • Kylteknikerutbildning är meriterande.

För att trivas i den här rollen bör du vara driven och självständig i ditt arbete. Du är serviceinriktad och uppskattar en god kontakt med kunderna då detta är av största vikt för oss!


Mer information

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att bli del av ett väletablerat bolag som satsar på trivsel hos medarbetarna genom en social kultur och frihet att styra sitt eget arbete. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas i företaget. Vi har kollektivavtal, årliga medarbetar- och lönesamtal, utbildning, aktivt arbetsmiljöarbete, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och försäkringar.

Placeringsort
Falun

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Andreas Dahlberg, andreas.dahlberg@enwell.se. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Anna Uppström, anna.uppstroem@vattenfall.com

Välkommen med din ansökan senast 29 Nov

Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. ENWELL arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

#Enwell


Om oss

ENWELL är en av Sveriges ledande serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumpslösningar samt kompletterande sol och laddlösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL. Bolaget är numera ett helägt dotterbolag till Vattenfall.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://enwell.se/


Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Falun
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Eskilstuna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb