Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om tjänsten

Som pumpmaskinist är din huvuduppgift att framföra våra betongpumpar samt ansvara för bilens och övrig utrustnings underhåll och skötsel. Tjänsten utgår från Falun men ibland kan arbete behöva utföras på andra platser.

Ordinarie arbetstid är kl. 06:00 - 15:00 men arbetstiden kan variera beroende på produktionen. Övernattningar på andra orter kan förekomma.

Vem är du?

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och är engagerad. Du trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har även förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl arbetskollegor som våra kunder. Det är viktigt att du vill hitta lösningar och har en förmåga att följa regler och instruktioner.

För att klara av tjänsten behöver du ha ett C-körkort med YKB är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att köra betongpump av olika storlekar och typer. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom i Dalarna med omnejd.

Ansökan

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan idag. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Magnus Åsberg på mejl magnus.asberg@swerock.se eller via telefon 073-384 79 01.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare