Hoppa till innehåll
Swedol AB logotyp

Regionsäljare

Ansök nu

Regionsäljare
Borlänge - Falun

Swedol-TOOLS-Grolls är en av Sveriges ledande leverantörer av järnhandelsvaror, kläder och skydd. Hos oss kan alla handla, oavsett om man är en stor eller liten kund. Våra säljkanaler är butik, säljkår, innesälj och digitalt.

Sammanlagt består vårt sortiment av ca. 150 000 artiklar. Flera av våra produkter är våra egna varumärken, t.ex. Björnkläder, Gesto och Award. Vi verkar i Sverige, Norge och Finland och är ca 2 300 anställda. Vi omsätter ca 8,5 miljarder per år.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en riktigt vass säljare till vårt distrikt Borlänge och Falun med omnejd. Du utgår från hemmet och jobbar aktivt tillsammans med butikssäljarna för att utveckla både befintliga och nya kundrelationer i distriktet. Genom att samspela med butiken ger vi våra kunder den bästa servicen.

Rollen som säljare innebär att du självständigt planerar och genomför kundbesök och säljaktiviteter utifrån uppsatta mål. Du har kundansvar för en egen kundportfölj och delat kundansvar för distriktets alla kunder. 

Vad säger Andreas Malmström, försäljningschef operativ försäljning Sverige, om företaget?

"Vi är en stark aktör i branschen med högt kundfokus, mycket energi och glädje. Vi har roligt på jobbet där vi firar segrar och lyfter fram bra prestationer. Efter en period med mycket förändring när vi gått samman Swedol, Tools och Grolls, gasar vi nu fullt för att tillföra högsta möjliga värde för våra kunder.

Med våra varumärken skapar vi nu marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande - ett arbete som vi aktivt involverar våra medarbetare i. Vårt mål är att bli oslagbara - som leverantör till våra kunder och som arbetsgivare till våra medarbetare."

Vem trivs här?
Vi söker dig som är energisk, utåtriktad och duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv och engagemang och du brinner för att göra affärer och ge kunder god service. Du tar initiativ, är resultatorienterad och sätter höga mål som du eftersträvar att uppnå.

Du som söker rollen är självgående och strukturerad. Du tar eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten av samarbete med kollegor för att uppnå resultat.  

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet från försäljning mot företag med eget kundansvar
  • Dokumenterat goda säljresultat
  • God förhandlingsförmåga och högt affärsmannaskap
  • Branscherfarenhet är meriterande
  • Minst gymnasiekompetens
  • B-körkort 

Vi erbjuder
På Swedol-TOOLS-Grolls lever vi efter vår värdegrund Engagemang, Samarbete och Kompetens och det kännetecknar vårt vardagliga arbete, både mot kunder och inom det egna företaget.

Vi befinner oss i spännande och expansiv fas och erbjuder en kultur som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi satsar på kompetensutveckling på individnivå och eftersträvar att vara en oslagbar arbetsgivare och den marknadsledande leverantören.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Muñoz, du når Alexandra på tel. 08-514 816 45.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på www.alligo.com

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare