Vi söker en ekonomiansvarig till Falun

Vi söker en ekonomiansvarig till Falun

Är du en mångsidig ekonom som gillar utmaningar utanför dina ramar så är du välkommen med din ansökan. Vi Förenade är ett fastighetsbolag med ett stort hjärta, för både våra hyresgäster och våra medarbetare.

Om uppdraget
Tillsammans med NXTjobb söker Vi Förenade nu en Ekonomiansvarig.
För att nå den gemensamma visionen satsar Vi Förenade målmedvetet på kompetenta medarbetare, strategiska uppdrag och en ständig utveckling av både medarbetare och företag.

Vi söker nu dig som vill vara en del av deras team! Vi letar efter dig som har en ekonomisk bakgrund och brinner lite extra för en vardag fylld av varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av en organisation som tror på alla människors lika värde och en fri och öppen diskussion. De agerar ärligt, ansvarfullt, rättvist och med respekt för varandra. Rollen omfattar helhetsansvar för ekonomifunktionen på företaget samt att ingå i företagets ledningsgrupp och du rapporterar direkt till VD. Du är placerad vid Vi Förenades kontor i Falun.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Ekonomiansvarig har du ett helhetsansvar för ekonomifunktion. Rollen innebär att du har en bred och självständig roll som i stora drag kommer att innebära:
  • hantering av leverantörs- och kundreskontra
  • löpande bokföring
  • lönehantering
  • upprättande av årsbokslut
  • upprättande och uppföljning av budget
  • redovisning och inbetalning av skatter
Du kommer även att ansvara för företagets administration.
Du är sedan tidigare van vid liknande arbetsuppgifter och besitter en stor förmåga att arbeta självständigt och kan "rycka in" där det behövs.

Din bakgrund och dina egenskaper

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för Vi Förenade. För att trivas och utvecklas i rollen behöver du vara flexibel, lösningsorienterad, ha en väl utvecklad kommunikativ förmåga och ett driv att utveckla Vi Förenades rutiner och processer. Du är en duktig problemlösare samt arbetar noggrant, strukturerat och självgående i de uppgifter du tar dig an.

Vi tror att du:
  • är självgående i ditt arbete och tar egna initiativ som för Vi Förenade framåt
  • har tidigare erfarenhet av löne- och ekonomiarbete med bokslut
  • har goda kunskaper i Officeprogrammen och god förmåga att lära dig nya system
  • har relevant utbildning inom ekonomi (eller har motsvarande arbetslivserfarenhet), där erfarenhet av fastighetsekonomi är meriterande.
Sök jobbet!
I våra rekryteringar samarbetar vi med NXTjobb.
Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen samt eventuellt personlighets- och kapacitetstest.

Om det är något du funderar över så är du är varmt välkommen att kontakta någon av våra rekryteringskonsulter Anna-Klara Holgersdotter, 070-453 81 88 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.
Din ansökan gör du på nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi Förenade är ett lokalt fastighetsbolag som hyr ut bostäder och lokaler i Falun/Borlänge/Leksand. Vi Förenade är i grunden värderingsstyrda då Vi Förenades ägare finns i nykterhetsrörelsen. Genom omtanke, öppenhet och genuint intresse för att varje person ska må bra bidrar vi på ett plan en bättre, lite varmare värld. Precis så som IOGT tänkte när det skapade dagens Vi Förenade för 100 år sedan.
Mer info
Kontaktperson Jan Hedman
Telefon 076-0148100
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.