Hoppa till innehåll
Montrab Franchise AB logotyp

Nu söker vi dig som vill jobba som innesäljare på Montrab franchise.

Nu söker vi dig som vill jobba som innesäljare på Montrab franchise.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som innesäljare vid Montrab franchise ansvarar du tillsammans med övriga på säljavdelningen för order, offerter, service och proaktiv försäljning till våra kunder i våra distrikt. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter och bedriva försäljning per telefon och vid direktkontakt. Ditt arbete mynnar ut i nya projekt som våra arbetsledare sedan utformar. Dina samtal är nyckeln vi hittar våra nästa uppdrag i!

Kompetenskrav
Du har lägst gymnasienivå samt B körkort. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i en likvärdig roll inom städ eller servicebranschen. Har god datavana och meriterande om du jobbat i något typ av affärssystem/crm. Behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, gillar utveckling och kan samarbeta. Sätter alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service med siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både medarbetare och kunder.

Du gillar att jobba mot mål - både individuella och gemensamma för teamet. Som säljare trivs du i att ha många kundkontakter och ser dig som kundorienterad och engagerad. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har förmågan att kunna hålla en säljande dialog som är professionell.

Som person som gillar du ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité. Montrab värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete. Du älskar att ha många bollar i luften och logistik tänk har du i dig. Därför är din personlighet av stor vikt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, placeringsort Grycksbo. Arbetstider 7:30-16:30 Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Ansökningar skickas till julia@montrab.se
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb