Servicetekniker, vitvaror

Servicetekniker, vitvaror

Vi söker nu en servicetekniker med inriktning vitvaror!

Kopparstaden är på en spännande resa med affärsplanen för 2022 – 2026 som grund, där huvudmålet är att få nöjda kunder. I detta har våra servicetekniker en viktig roll då de arbetar nära våra kunder. På vår hemsida www.kopparstaden.se hittar du Affärsplan 2022 - 2026 där du kan läsa mer.

Om jobbet
I rollen som servicetekniker med inriktning vitvaror kommer du att arbeta både med reparation och administration. Reparationen innebär att felsöka och reparera samt installera vitvaror hemma hos våra hyresgäster utifrån en inkommen felanmälan. Administrationen innebär bland annat att uppdatera information i vårt fastighetssystem, göra beställningar av vitvaror samt att göra viss uppföljning med entreprenörer och leverantörer.

Rollen innebär kontakt med både kollegor, hyresgäster, entreprenörer och leverantörer, vilket ställer krav på att du är kommunikativ både i tal och skrift. Då du är vårt ansikte ut mot kund är det också viktigt att du lever efter våra värderingar; varma, starka och kloka. Du sätter dig in i kundens situation och agerar utifrån deras behov. Hur väl du lyckas i ditt arbete har stor betydelse för hur våra kunder trivs med sitt boende.

Organisatoriskt ingår du i servicegruppen på vår förvaltningsavdelning. Du rapporterar till vår fastighetsservicechef.

Din kompetens och dina egenskaper
Grundläggande krav:
  • Erfarenhet av arbetsuppgifter som Kopparstaden bedömer likvärdiga
  • Datavana
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och kan kommunicera på engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av reparation/installation av vitvaror som används i storkök
  • Kunskap och/eller behörighet inom el
För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är engagerad och självständigt kan driva arbetet framåt. Du är lösningsfokuserad och trivs med en blandning mellan fysiskt och administrativt arbete. Vidare ser vi att du är kommunikativ och är flexibel.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid.
Du utgår från Kopparstadens huvudkontor i Falun.
Sista ansökningsdag är 2023-04-09. Urval sker löpande.

Kontakt
Rekryterande chef Johan Bodin 023-458 86

Vi har valt rekryteringsförfarande och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag eller rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Johan Bodin
Telefon 023-458 86
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kopparstaden.se
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du jobbar hos oss kan vi garantera dig ett spännande jobb, utmaningar och kunniga kollegor. Vi är c:a 120 medarbetare vid Kopparstaden och hos oss finns en mängd olika yrkesroller och arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker det är betydelsefullt att arbeta med service, träffa människor och utveckla våra fastigheter. Hos oss på Kopparstaden får du stor möjlighet att vara delaktig i verksamheten genom att påverka det egna arbetet och den arbetsgrupp du tillhör. Här tillåts du att ta ansvar och växa i den roll du har. Som medarbetare erbjuds du en mängd förmåner.