Säsongsarbete fastighetsskötsel

Säsongsarbete fastighetsskötsel

Vi söker dig som har fyllt 18 år, har körkort och vill säsongsarbeta hos oss under perioden april till augusti.

Arbetsuppgifterna är skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar samt att hålla rent och snyggt i våra källare, vindar och tvättstugor. Du kan även komma att assistera våra bovärdar vid reparationer. Du är vårt ansikte ut mot våra hyresgäster och sätter en stolthet i att det är helt och rent i ditt område. Hur väl du lyckas i ditt arbete har betydelse för hur våra hyresgäster trivs med sitt boende.

Som person är du drivande, tycker om att ta tag i uppgifter och lösa dem. Då du kommer att arbeta nära våra bovärdar och sommarjobbare är det även viktigt att du tycker om att samarbeta med andra.

I ansökan vill vi att du berättar lite om dig själv. Har du erfarenhet av liknande arbete eller har arbetat hos oss tidigare är det meriterande.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Sista ansökningsdag är 28 februari.

Upplysningar:
Maja Kronvall tel. 023-458 78
Mer info
Kontaktperson Erika Blixt
Telefon 023-45863
Email Mejla Erika Blixt
Område Falun
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.kopparstaden.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du jobbar hos oss kan vi garantera dig ett spännande jobb, utmaningar och kunniga kollegor. Vi är c:a 120 medarbetare vid Kopparstaden och hos oss finns en mängd olika yrkesroller och arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker det är betydelsefullt att arbeta med service, träffa människor och utveckla våra fastigheter. Hos oss på Kopparstaden får du stor möjlighet att vara delaktig i verksamheten genom att påverka det egna arbetet och den arbetsgrupp du tillhör. Här tillåts du att ta ansvar och växa i den roll du har. Som medarbetare erbjuds du en mängd förmåner.