Hoppa till innehåll

Bemanning - Sjuksköterska Dalarna

Arbeta som konsult på B3P Personal
Som konsult hos B3 Personal erbjuds du en varierande och utvecklande vardag. Du får möjlighet att arbeta med fler kollegor samt utnyttja din kompetens inom yrket då arbetsuppgifterna skiljer sig åt. Du får stor frihet och kan själv avgöra/påverka när och vart du vill arbeta. Dina önskemål kring uppdrag tar vi stor hänsyn till och försöker matcha dig med uppdragsgivare så du känner dig tillfredsställd. Kräver uppdraget resor och boende finns vi med och hjälper dig med logistiken.
Vem är du?
Vi tror att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya arbetsplatser och rutiner. Du är nyfiken och engagerad samt har en känsla för ansvar. Du är duktig på att bidra till ett gott arbetsklimat, har god initiativförmåga och gillar att ta för dig. Du är service-minded och har ett genuint intresse för människor.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är grund utbildad sjuksköterska och har läst 180 hp på högskola. Du kan tala och skriva i det svenska språket för en god kommunikation.
Du erbjuds
  • Bra lönevillkor.
  • Flexibilitet.
  • Medbestämmande.
  • En personlig kontakt med en erfaren konsultchef som hjälper dig att komma in i arbetet och som stöttar dig vid behov i uppdraget.
  • Kollektivavtal.
  • Regelbundna konsultträffar.
  • Möjlighet att styra upp ditt arbetsschema och din arbetstid. Kompetensutveckling inom yrket.
B3P Personal som arbetsgivare
B3P Vård och omsorg är medlem i Almega kompetens företagen. B3 Personal är en trygg och stabil arbetsgivare som har funnits med i branschen sedan 2014. B3 Personal är kollektivavtals anslutna. Som konsult hos oss får du ta del av bra och trygga arbetsvillkor samt få en möjlighet att utvecklas inom yrket. Vi tror på en genuin kommunikation för att bygga långa och hållbara relationer.
Ansökan
Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara en del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt!

Om du har frågor är du välkommen att maila sandra@b3p.se. Observera att vi inte tar emot
ansökningar via mail eller telefon. Välkommen med din ansökan!
Internt B3P logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB
http://b3p.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Övrigt
Företagslogga
Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Falun
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Smedjebacken
Administration
Företagslogga