Hoppa till innehåll

Elis är ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag. Vi är ett av Sveriges 500 största bolag och har 2022 blivit utsedda av Karriärföretagen som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Säljare av arbetskläder
till Dalarna / Gästrikland

Vår kärnverksamhet bygger på att vi hyr ut våra olika produkter och textilier i en cirkulär affärsmodell, allt för ett mer hållbart samhälle. Vi säljer en service och tvättjänst till våra kunder där kunden alltid har hela och rena produkter.

Vi söker nu en säljare som vill hjälpa oss att fortsätta växa. Vi är landets största leverantör av arbetskläder och skor till industri, tjänstesektor och handel. Vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service och vi jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde för våra kunder. Vill du också bli en del av vårt härliga säljteam så fortsätt och läs!

Vad innebär rollen som säljare?
Vi söker dig som motiveras av att jobba mot nykundsbearbetning. Rollen präglas av ett högt tempo, självständigt arbete och en stor frihet i bearbetningen av din region. Du kommer att ha ett kontor som ligger i Hofors, så lämpliga bostadsorter är Hofors, Falun, Sandviken eller Gävle, med omnejd.

Du bokar själv dina möten, skriver offerter, förhandlar och skriver avtal. Du har en egen budget och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten så behövs ett personligt driv, där du som person har ett mindset där du älskar att tävla och vinna. För att du ska trivas i rollen måste du älska att sälja. Struktur och förmåga att planera dina dagar optimalt är en självklarhet. Du vet att du behöver ha en hög aktivitetsnivå och har den disciplinen. Du är snabbtänkt, bra på att hitta lösningar och trivs allra bäst ute hos kund. Att göra affärer är det bästa du vet!

Vad kan du?
Du har tidigare erfarenhet nykundsbearbetning, gärna som fältsäljare. Du har lägst gymnasieutbildning samt körkort.

Vi som jobbar här kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi att du också ska känna!

Varför ska du välja Elis?
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. Förutom att få ingå i ett härligt glatt team så erbjuder vi löpande kompetensutveckling och en konkurrenskraftig lön som du själv kan påverka genom ditt försäljningsresultat.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Sällberg, försäljningschef på tfn 070-612 94 42.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 5 november 2023. 

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Elis Textil Service AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.
https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Helsingborg
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb