Hoppa till innehåll
Dialect Falun & Västerås logotyp

Säljare till vårt företagscenter i Falun

Ansök nu
Dialect Falun söker säljare till vårt företagscenter!

Vi utvecklar människor, företag och smarta tjänster som tillsammans med innovativa lösningar, produkter och utbildning gör det enkelt att arbeta smart. Våra kunder kan fokusera på att göra det som de är bäst på - sin egen verksamhet och sina kunder.

Våra kunder är framför allt företag och organisationer i Dalarna.
Vårt uppdrag är att utveckla och förenkla kundens verksamhet med moderna och digitala lösningar.

Våra affärsområden innefattar allt inom IT såsom fullsupport, bokföringssystem, CRM, ärende & HR system, hårdvara med mera. Vi tillhandahåller marknadens mest moderna programvaror samt nätverkslösningar och kameraövervakning. Vi har även fullt utbud inom telefoni, fordons IT och kommunikationsradio.

Våra företagscenter i Falun och Västerås har egen supportavdelning, butik/kundcenter, försäljningsavdelning och monteringshall för fordonsinstallationer, vårt huvudkontor i Falun hanterar merparten av vår administration och backoffice.

Vi erbjuder utmanande och spännande arbetsuppgifter där vi har en hög förväntan på din personliga utveckling och starka engagemang för att driva dig och företaget framåt där du motiveras av att se din dagliga insats i teamet ge tydlig effekt och resultat.

Vi söker Dig som:
  • Drivs av att bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder
  • Har ett genuint intresse av att utveckla dig själv, företaget samt kundens personal och verksamhet
  • Gillar att ta till dig ny teknik och har en innovativ attityd
  • Strävar efter att hjälpa människor och företag att utvecklas
  • Gärna arbetar självständigt men även trivs i grupp
  • Älskar att göra det är lilla extra för att människor skall bli nöjda
Som anställd hos Dialect Falun blir du en del av ett framgångsrikt företag där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att uppnå våra mål. Varje dag skall kännas genuint rolig, utmanande och utvecklande där du med glädje går till arbetet varje dag.


Din roll som säljare


I vårt kundcenter kommer du att arbeta med hela Dialects sortiment vilket innefattar de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden för IT, mobiltelefoni, telefoni och fordons IT. Självklart ligger vi i framkant i våra erbjudanden inom alla våra affärsområden.

Dina arbetsuppgifter blir att i vårt företagscenter bemöta och hantera kunder och deras önskemål där du löser deras utmaningar och levererar funktioner tjänster och produkter därutöver hanterar du inköp, inleveranser och andra löpande rutiner för verksamheten.

I kundcentret arbetar du tillsammans med andra säljare för att på bästa sätt bemöta de kunder som besöker oss och själv utvecklas och ta nya kliv i din roll som säljare.


Kvalifikationer som säljare


Vi tror att du utmanas av ett högt tempo samt har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik inom ditt arbete. Du har ett eget driv och vill utvecklas i en snabb takt tillsammans med oss där fokus är att utveckla kunden och kundens verksamhet. Tidigare erfarenhet av försäljning är oftast ett plus i kanten, men inget krav. För oss är det du som person som är det viktigaste.

Start: Snarast enligt överenskommelse

Lönesättning: Grundlön samt bonus för uppnådda mål

Tjänsten omfattar: Heltid Måndag-Fredag 08:00-17:00

Placeringsort: Falun

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag!

Övriga upplysningar:
Per Ötken, 023-775525 eller per.otken@dialect.se, VD.
Johan.tollinoja, 023-775517, johan.tollinoja@dialect.se, kundcenterchef
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår vision är att utveckla våra kunder och dess medarbetare.

Genom smarta lösningar, produkter och tjänster gör vi det enkelt att arbeta smart. Våra kunder är små och stora företag samt organisationer såsom kommuner och regioner. Vi projekterar, installerar och ger fullsupport på alla våra affärsområden.

Våra affärsområden:
 • IT system med produkter, programvaror och tjänster.
 • Telefoni med produkter, mobila och fasta växlar.
 • Kommunikationsradio med stora och små systemlösningar.
 • Fordons-IT med installation av tekniska lösningar i fordon.
we make it work

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare