Butikssäljare Förbutik & Kassa Stora Coop Falun

Butikssäljare Förbutik & Kassa Stora Coop Falun

Vi söker nu dig som brinner för försäljning och kundbemötande och vill vara med och göra Stora Coop Falun ännu bättre. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Din roll som butikssäljare förbutik är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken alltid håller högsta kvalité. Vidare är det viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Som person är du utåtriktad, kundorienterad och bidrar till ett positivt arbetsklimat samt har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Tidigare erfarenhet från kassa och förbutiksarbete med ATG- och Svenskaspelutbildning är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20-25 tim/vecka. Tjänsten föregås av en provanställning. Tillträde i början av mars 2023. Arbetstiderna kommer variera och innebära dag, kväll och helgarbete.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med vår säljchef Sandra Eriksson 010-741 92 11.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 10 februari 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan i dag.

Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/globala-sidor/omkf/konsumentforeningar/coop-mitt/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Coop Mitt är en konsumentförening som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.