Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Teknisk förvaltare till SBB Falun/Gävle

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Samhällsbyggnadsbolaget grundades 2016 med visionen om att bygga det bästa nordiska fastighetsbolaget för bostäder och samhällsfastigheter. Bolagets strategi är att långsiktigt äga, förvalta och utveckla hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige och samhällsfastigheter i Norden samt bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete där kassaflödesfastigheter omvandlas till byggrätter för social infrastruktur.

Det händer mycket nytt inom SBB och vi är i tillväxt. Läs mer om det strategiska arbetet som pågår inom SBB på www.sbbnorden.se

Vi söker nu en teknisk förvaltare som kommer att stödja hela regionen gällande tekniska frågor och projekt i regionens bostadsfastigheter. Följ med oss på vår spännande resa!

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk förvaltare hos SBB får du möjlighet att vara en nyckelspelare för våra fastigheters framtida tekniska utseende och energieffektivisering.

Ditt arbete innebär inte bara att upprätthålla befintliga system, utan även att vara en pådrivande kraft för framsteg. Ditt område sträcker sig över Dalarna och Gävleborg där du har stöd i ett nationellt team av tekniska förvaltare med motsvarande roll i andra regioner. Du har självklart också kollegor på kontoret inom förvaltning, uthyrning, fastighetsdrift och -skötsel. Du rapporterar till regionchefen.

Dina arbetsuppgifter i korthet

* Bistå förvaltare och fastighetstekniker som sakkunnig för tekniska frågor inom bygg, installationer och energi
* Följa upp och redovisa energianvändningen i regionen
* Tillse att försäkringskrav och myndighetskrav uppfylls
* Bevaka och kontrollera att lagstadgade miljökrav efterföljs.
* Följa den tekniska utvecklingen och driva implementering av ny teknik i fastigheterna, vara à jour med lagar och förordningar samt bevaka energi- och byggutvecklingsfrågor
* Identifiera, utvärdera och föreslå utveckling av regionens fastighetsportfölj
* Vara behjälplig med investeringskalkyler vid energibesparande åtgärder

Din profil
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, självgående, ansvarstagande och har en god problemlösningsförmåga. I rollen kommer du att ha många kontaktytor både externt och internt så att trivs i en serviceinriktad roll är viktigt. Då beståndet kommer att växa är det också viktigt att du kan hantera förändringar och trivs i det. Du jobbar strukturerat, tar initiativ och är handlingskraftig. SBB är ett entreprenörsdrivet bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och vill bidra till resultat och utveckling.

Vidare har du:
* YH-utbildning eller Högskole-/universitetsutbildning inom teknik samt ekonomi med inriktning på fastighetsteknik och system krävs
* Teknisk utbildning alt. arbetslivserfarenhet från branschen minimum 3 - 5 år
* Goda kunskaper om tekniska installationer i byggnader samt bygg- och marktekniska frågor
* Erfarenhet som projektledare inom bygg eller installationsverksamhet.
* Erfarenhet från teknisk drift av fastigheter
* Kännedom om upphandling av entreprenader samt förståelse om det regelverk som styr denna verksamhet
* Hög IT-mognad och god administrativ förmåga är ett krav

Tjänstens placeringsort är Falun eller Gävle, då regionen består av Dalarna och Gästrikland förekommer resor över dagen även till närliggande städer.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2023-12-12. Vi intervjuar löpande i den här processen. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson på 070-821 53 18.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Samhällsbyggnadsbolaget grundades 2016 med visionen om att bygga det bästa nordiska fastighetsbolaget för bostäder och samhällsfastigheter. Bolagets strategi är att långsiktigt äga, förvalta och utveckla hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige och samhällsfastigheter i Norden samt bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete där kassaflödesfastigheter omvandlas till byggrätter för social infrastruktur. Det händer mycket nytt inom SBB och vi är i tillväxt. Läs mer om det strategiska arbetet som pågår inom SBB på www.sbbnorden.se Vi söker nu en teknisk förvaltare som kommer att stödja hela regionen gällande tekniska frågor och projekt i regionens bostadsfastigheter. Följ med oss på vår spännande resa!
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb