Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Återvinningsmedarbetare med kundfokus till Falu Energi & Vatten

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi söker timvikarier som vill vara ansiktet utåt mot våra kunder och besökare på våra återvinningscentraler. Drivs du av att ge service i världsklass och gillar att arbeta utomhus då är det här det rätta jobbet för dig!

Arbeta extra som återvinningsmedarbetare
Du kommer att ha uppsökande och regelbunden kontakt med våra kunder där du välkomnar, hjälper, informerar och ser till att kunderna lämnar återvinningen med en positiv kundupplevelse. I jobbet ingår det också att hjälpa kunderna med att sortera rätt, att sälja jord- och grusprodukter samt att se till att det är helt, rent och säkert på våra anläggningar.

Som timvikarie hos oss kommer du att arbeta på våra återvinningscentraler, främst i Falun men arbete förekommer även i Svärdsjö och Bjursås. Arbetstiden innefattar extrajobb på dagtid, kvällar och helger, under vår och sommarperioden så kan det finnas möjlighet till heltidsarbete. Arbetet bedrivs till stor del utomhus året runt i ur och skur och kan vara fysiskt krävande.

Din profil
Vi söker dig som är en positiv person som ger ett trevligt bemötande till våra kunder och bidrar till god stämning i gruppen. Du är noggrann, prestigelös, ansvarsfull och gillar att samarbeta med andra. Vidare så ser vi att du har ett naturligt engagemang i att vilja göra ditt bästa och samtidigt vara med och bidra till att utveckla verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vi söker dig som har:
*Erfarenhet från serviceyrken med många kundkontakter eller annan erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
*God fysik, då arbetet är fysiskt krävande
*Flexibel och har goda möjlighet att jobba kvällar och helger
*Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
*B-körkort
*God datorvana

Det är meriterande om du har:
*Behörighet för lastmaskin (C2) och truck (B1, B2)

Anställningsvillkor
*Visstidsanställning vid behov direkt hos vår kund Falu Energi & Vatten. Stor möjlighet till sommarjobb.
*Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Registrera din ansökan via länken senast 2024-03-04. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryterings- och bemanningsföretaget Adecco.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vid frågor
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Struve på Adecco via ulrika.struve@adecco.se alt. 073-684 70 83 eller Petra Back via petra.back@fev.se alt. 070-656 98 30.

Tillsammans skapar vi framtidens Falun
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag som omsätter cirka 1085 miljoner kronor per år och har cirka 230 anställda. Med våra verksamheter inom el, kraftproduktion, värme & kyla, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del av infrastrukturen i Falu kommun.

Vi ser oss som en engagerad samhällsbyggare som med hållbarhet och kundens bästa i fokus utvecklar samhället. Det gör vi genom en kultur där vi vågar utmana och utvecklas, där vi alla känner ansvar och möter varje människa med öppenhet.

Sökord
Extrajobb, timvikariat, sommarjobb, återvinningsmedarbetare, kundfokus, servicemedarbetare, Falu Energi & Vatten, Falun, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 mars 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!