Supporttekniker

Yrkesakademin · Data & IT · 1 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker ansvarar du för att hjälpa YrkesAkademins medarbetare runt om i Sverige med service, telefonsupport, hantering av hårddata, felsökningar samt installationer av applikationer och program. Du är placerad i Falun men resor till andra arbetsplatser i länet kan ibland bli aktuellt.
Uppdraget beräknas starta omgående.

Din profil

Eftersom du kommer att ha ett nära samarbete med YrkesAkademins anställda är det viktigt att du har både förmåga och vilja att samarbeta. Vi förutsätter att du är lyhörd, lösningsorienterad, serviceinriktad, positiv, strukturerad, orädd för förändringar samt villig och intresserad av att utvecklas.

Vi ser att du har goda kunskap inom IT, nätverk, är allmänt tekniskt lagd och är van att jobba är med Microsoft produkter, exempelvis Windowso och Office365. Vi vill att du har B-körkort och behärskar svenska i både tal och skrift.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 1/10, då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Petter Myhlback på 073-3512703 eller Linn Skoglund på 073-3512719.
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Petter Myhlback, 0733-512703

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 okt

Om företaget

YrkesAkademin bildades 1997 och vi är idag en stor leverantör av yrkesutbildning för vuxna. Vi utbildar för yrkeskompetens inom bland annat transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Vi erbjuder kompetensutveckling till företag och privatpersoner samt bedriver utbildning på uppdrag av statliga myndigheter och kommuner.