IT-chef till Yrkesakademin

IT-chef till Yrkesakademin

Dina arbetsuppgifter

Som IT-chef har du det övergripande ansvaret för vår IT-miljö samt supporten till hela vår organisation. I rollen ingår budget - och verksamhetsansvar samt personal - och arbetsmiljöansvar och du rapporterar till ekonomichefen. Du innehar även ansvar för utveckling och drift samt förvaltning av infrastruktur och av verksamhetskritiska system.

Du är lyhörd gentemot verksamhetens behov och arbetar både verksamhetsnära och strategiskt med fokus på kvalitet och effektivitet. I rollen som IT-chef har du helhetsansvar för såväl avdelningens dagliga och operativa drift som det strategiska arbetet med fokus på digitalisering. Du skapar strukturer och förutsättningar för att avdelningens arbetssätt och processer fungerar och ständigt förbättras, samt säkerställer att avdelningen arbetar professionellt för att stötta verksamhetens övriga funktioner och affärsområden.

Din profil

Vi söker dig som vill leda ett team och vill bidra till att strategiskt utveckla vår verksamhet och affär. Du har en stark egen drivkraft och gedigen erfarenhet av att driva förändringsarbete. För att lyckas i rollen är du duktig på att delegera och har god förmåga att kommunicera både med din grupp och mot processägare inom koncernen. Du är trygg i dig själv, har hög energi och ett positivt synsätt och har en förmåga att entusiasmera andra!

Tidigare personalansvar är ett krav. Meriterande är akademisk utbildning inom IT, erfarenhet av arbete med kravställning gentemot externa leverantörer samt övergripande teknisk kompetens och förståelse inom IT-infrastruktur.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 20190428. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist, tel 0733-512 705.
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Falun
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi levererar rätt utbildning, anpassad till deltagarens och arbetsgivarens krav. Kvalitet och resultat hänger ihop. Oavsett om det gäller omskolning till ett nytt yrke eller uppdatering av befintlig kunskap, levererar vi den utbildning företagen vill ha och bygger kompetens hos deltagaren.
Vi fokuserar på riktig yrkesutbildning - varje vecka deltar över 1 500 deltagare i våra yrkesförarutbildningar, maskinförarutbildningar, truck, industri med mera från Malmö i söder till Gällivare i norr.