Servicetekniker/ Returmottagare, Falun

Servicetekniker/ Returmottagare, Falun

Vi söker servicetekniker/ returmottagare till vårt hyrcenter i Falun. Rollen som returmottagare innebär omväxlande arbetsuppgifter med fokus på service, funktionskontroll och rengöring av våra maskiner och tillbehör. Du kommer att bemöta våra kunder vid utlämning och returer och hjälpa till med lastning/lossning. I rollen ingår även att hålla god ordning på lager och gård. Hos oss är det personliga mötet och att ge förstklassig service i alla lägen mycket viktigt.

Hyrcentret i Falun är precis i uppstartsfasen, så du kommer att bli en viktig del i gänget. Här bygger vi ett klimat där vi lyssnar på varandras åsikter och där vi har nära till skratt.

Vi kommer också behöva hoppa in och hjälpa varandra där det behövs oavsett arbetsuppgift.

Wangeskog som arbetsgivare är mån om att bevara en familjärkänsla på arbetsplatsen och vi vill ha ett nära samarbete till våra kunder, som gärna stannar till på en kopp kaffe och pratar en stund med oss. Vi har dessutom flera fina förmåner för våra anställda så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring med mera. Dessutom gör personalen flera event tillsammans under året.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en prestigelös teamroll med mycket eget ansvar och är beredd att ta i där det behövs. Vi värdesätter noggrannhet, initiativtagande och flexibilitet. Under vissa tider kan belastningen vara hög, så stresstålighet är ett måste.

Vi ser gärna att du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Oavsett bakgrund är du tekniskt intresserad och gillar att skruva och meka. Det viktigaste är din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas.
B-körkort är ett krav samt att du har allmänna IT-kunskaper. Truckkort är meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Ansökan och frågor
Urvalet sker löpande så skicka din ansökan redan idag till på e-mail: jobbansokan@wangeskog.se

Har du frågor om tjänsten kontakta:
Jan Öhman på 0243 - 24 42 01 alternativt Anders Wiklund på 0243 - 24 42 03.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://wangeskog.se/
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wangeskog Hyrcenter AB är en stark och erfaren partner inom maskinuthyrning med drygt 20 år på den svenska marknaden. Bolaget är rikstäckande och driver idag hyrcenter från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Wangeskog Hyrcenter AB är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.