Affärsutvecklingschef

Affärsutvecklingschef

Dina arbetsuppgifter

I rollen som vår nya Affärsutvecklingschef leder och utvecklar du det strategiska och operativa arbetet inom affärsutvecklingsavdelningen. I nära samarbete med företag och kommuner jobbar vi tillsammans för att skapa förutsättningar som främjar besöksnäringens utveckling och Dalarna som destination. Med ett gott ledarskap skapar vi lönsamma och långsiktiga värden för våra samarbetspartners genom att vidareutveckla Visit Dalarnas hela erbjudande och säkerställa kvalité i företagets leverans. Som Affärsutvecklingschef har du många kontaktytor externt som internt, du arbetar nära vår VD och ingår självklart i vår ledningsgrupp. Tjänsten är stationerad i Falun/Rättvik.

Din profil

Som person är du proaktiv, förtroendeingivande och prestigelös. Du har tidigare erfarenhet av personalansvar och som ledare har du förmåga att inspirera och motivera din omgivning och trivs i en synlig roll inom vår organisation. Du trivs och drivs av att bygga och utveckla nätverk och har en i grunden affärsinriktad inställning.
Du har lämplig högskoleutbildning, gärna i kombination med erfarenhet från besöksnäring och/eller destinationsutveckling. Har du dessutom en god förståelse för offentlig verksamhet är det starkt meriterande. Erfarenhet från affärsutveckling och tjänsteförsäljning samt din förmåga att framgångsrikt driva förändringsprojekt är centralt för oss.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla Dalarna mot att bli norra Europas ledande och mest spännande besöksregion.

Visit Dalarna samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 8:e mars. För ytterligare information kontakta gärna Rekryteringskonsult Anders Hultgren, tel 0733-512 701.
Mer info
Kontaktperson Anders Hultgren
Telefon 0733512701
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Destinationsbolaget Visit Dalarna har det regionala uppdraget att utveckla, marknadsföra och utveckla besöksregionen Dalarna nationellt och internationellt. Dalarna är idag Sveriges fjärde största besöksregion med målet att år 2030 vara norra Europas ledande och mest attraktiva destination, som erbjuder välkomnande och äkta upplevelser året runt.

Besöksnäringen i Dalarna är en viktig basnäring med en omsättning på 7,6 miljarder kronor. Visit Dalarna företräder regionens besöksnäring och marknadsför och utvecklar Dalarna som attraktivt besöksmål. Visit Dalarna AB ägs av Dalarnas 15 kommuner och samverkar med ca 800 medlemsföretag i Dalarnas Besöksnäring Ekonomisk Förening. Bolaget har ca 55 anställda och omsätter ca 84 miljoner kronor. Huvudkontoret finns i Rättvik.

Vi på Visit Dalarna har, tillsammans med besöksnäringen, spännande tider framför oss med stort fokus på utveckling. Vi strävar efter att införliva våra framgångsfaktorer i det dagliga arbetet genom att vara Kompetenta, Lyhörda och Innovativa. Teamkänsla och samarbete är viktigt för oss, vilket innebär att vi stöttar och hjälper varandra. Dessutom gör vi alla det lilla extra för att nå vårt mål - att stärka Dalarna som besöksmål. Hoppas att du vill vara med på vår resa framåt!