Underhållsledare i Falun

Underhållsledare i Falun

Keolis söker nu en underhållsledare för våra mekaniker och servicehallsmedarbetare på bussdepån i Falun.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Som
underhållsledare leder, fördelar, planerar och följer du upp den dagliga produktionen i verkstaden och servicehallen. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar samt personalansvar för mekaniker och servicehallsmedarbetare. Du fungerar som en länk mellan egen verkstadsavdelning, servicehall och övrig verksamhet. Genom närvarande ledarskap och ständiga förbättringar driver du utvecklingen mot ett förebyggande underhåll. För dig som har vilja och driv innebär detta stora möjligheter att vara med och påverka samt leda arbetet och utvecklingen framåt.
Arbetstiderna är förlagda till eftermiddag/kväll måndag till torsdag, varje söndag eftermiddag fem timmar. Tjänsten är en heltidsanställning och Keolis tillämpar provanställning.

Det här behöver du ha
  • Erfarenhet från arbetsledandebefattning.
  • Erfarenhet av arbete i verkstadeller servicehall.
  • Goda kunskaper om vårverksamhet eller liknande verksamheter.
  • Goda kunskaper i arbetsrätt ochsystematiskt arbetsmiljöarbete.
  • Van användare av systemstöd.
  • Gymnasieutbildning ellermotsvarande kunskaper.
  • B-körkort.
Ett stort intresse för människor men även för fordon och teknik är en förutsättning för att lyckas i rollen som underhållsledare. Du är en resultatinriktad person med ett genuint intresse för att arbeta strukturerat, långsiktigt och uppföljande.
God kommunikation och information till medarbetarna i grupp och enskilt är en stor del av arbetet. Du tycker om att arbeta utvecklande för organisationen samt har en helhetssyn på företagets verksamhet.

Det här får du från oss
Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här ansöker du
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev.
Har du frågor är du välkommen att kontakta
Depåchef Kent Svens på telefon 0702-32 17 57
Facklig representant för Unionen är Stefan Andersson på telefon 0704-89 74 63
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)