Traktor Nord söker VERKMÄSTARE till vår anläggning i Falun

Traktor Nord söker VERKMÄSTARE till vår anläggning i Falun

Traktor Nord söker en Verkmästare till vår anläggning i Falun (Roxnäsvägen 10)

Traktor Nord AB erbjuder: Ett arbete hos en ekonomisk stark och trygg arbetsgivare som satsar på motiverad och kunnig personal. Vi har god gemenskap och laganda. Hos oss är du en viktig lagspelare, vi värderar högt i tak, flexibilitet och prestigelöshet. Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete med stort eget ansvar, bra villkor och möjligheter att bidra till verksamhetens framtida utveckling.

Vi söker: Dig som drivs av kundnöjdhet och är lösnings och teknikorienterad. Du har kunskap om maskiner och service. Du är social och trygg som person. Du gillar ordning, är duktig på administration. Du klarar många bollar i luften och vet hur viktigt ett bra bemötande och lösningsfokus är för våra kunder. Som driven problemlösare är du beslutsmässig och gillar ordning och reda. Vi erbjuder spänning, omväxling och ett utvecklade arbete i ett växande företag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och planera arbetet på verkstad och fält
  • Ge support till kunder och mekaniker
  • Lön och arbetsorder hantering
  • Fakturering och kalkylering
Du har brinnande intresse för teknik och förmåga att engagera kollegor och är målmedveten och serviceinriktad. Du har förmåga/vanan att leda en grupp och är ordningsam och positiv. Du har kunskap i engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Tjänsten ska tillsättas snarast så intervjuer kommer att ske löpande.

Information om anställningen ges av vår servicechef: Roger Ekman 018-489 40 06 roger.ekman@traktornord.se

Sänd din ansökan/CV till e-post jobb@traktornord.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.traktornord.se/
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Traktor Nord AB (etabl.1983)
Är ett framtidsorienterat serviceföretag som säljer och servar maskiner för entreprenad, lantbruk, skog samt väg och fastighetsskötsel. Vi jobbar med branschledande agenturer som bl.a. JCB, Komatsu, Atlas & Avant inom entreprenad, Case IH & New Holland inom lantbruk samt Rottne & Vimek skogsmaskiner. Vi har ett komplett redskapsprogram för respektive verksamhetsområde.

Verksamheten täcker i dag Stockholm, Uppland, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gästrikland.Huvudkontoret ligger 10 km norr om Uppsala och fullservice anläggningar hittas även i Västerås, Nykvarn, Storvik, Vingåker och Falun. I Forsbyboda jobbar vi med en extern servicepartner.