Nätverkskonsult

Nätverkskonsult

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Nu söker vi en Nätverkskonsult som har erfarenhet inom säkerhet. Är du den vi letar efter?

Det här är jobbet...

Som Nätverkskonsult på Tele2 kommer du i huvudsak att vara fokuserad på projekt och konsultation inom Networking och Säkerhet. Du kommer primärt att jobba med säkerhet, routing/switching och trådlöst, men även andra uppdrag kan förekomma. Du kommer att arbeta med kunder som ständigt utvecklas och befinner sig i teknikens framkant. Arbetet utförs både på Tele2s kontor och på plats hos kund.

Du kommer att ingå Networking Consulting Nord med konsulter från Falun i söder till Luleå i norr. Networking Consulting Nord är en del av Networking Consulting med nätverkskonsulter spridda över hela landet.

Det här är vad du har...
  • Erfarenhet av att jobba med nätverksprodukter.
  • Någon form av Cisco certifiering är meriterande.
  • Har du utbildning eller erfarenhet av programmering ser vi det som positivt.
  • Du kan utrycka dig väl i skrift och tal på såväl svenska som engelska.
  • Du har B-körkort.
För att lyckas i den här rollen skall du ha erfarenhet av att arbeta med installationer, konfigureringar samt drift av kommunikationslösningar, främst baserad på Ciscos produkter (ASA, ISE, Prime Infrastructure, WLC samt switchar/routrar). Du har även förmåga och/eller erfarenhet att agera som konsult och projektmedlem. Du har jobbat med liknande uppgifter som beskrivs här i minst 3 år.

I grunden har du en eftergymnasial utbildning inom nätverkskommunikation eller motsvarande kunskaper inhämtade genom praktisk yrkeserfarenhet.

Meriterande är erfarenhet av Cisco Certified Network Associate-/Professional-certifieringar (CCNA/CCNP Routing/Switching och eller CCNA/CCNP Security) samt kompetens kring andra leverantörers nätverks- och säkerhetsprodukter, eller Linux i större IT-miljöer.

Det här är vad Tele2 kan ge dig...

... en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

... stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

... Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

Tjänsten är placerad i Falun.

Är du en av oss? Välkommen att söka tjänsten redan idag! Sista ansökningsdagen är den 30 november 2018. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)