Takläggare

Takläggare

Bli en del i vårt team av Takläggare!
Montörer och Samarbetspartners sökes. Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat? Tycker du om att jobba i team och att samarbeta med andra yrkesgrupper? Uppskattar du en arbetsgivare som satsar på och värdesätter dig som anställd? Då ska du söka tjänsten som takläggare hos oss på TAKAB!

Vi söker er som har några års erfarenhet av yrket och därför direkt kan bilda våra nya arbetslag. Du som söker är noggrann och har ambitionen att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Vi tror även att du trivs i team med familjär stämning, för det har vi hos oss på TAKAB.
För dig som önskar finns nu möjligheten att jobba i egen regi som uppdragstagare åt oss på TAKAB.

Tjänsten
Heltid.
Takläggning av Tegel, Papp, Duk och Plåt samt Service på tak förekommer. Du arbetar i team om två personer och har nära och kontinuerlig kontakt med din projektledare.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av Takläggning eller Plåtslageri krävs. Det är meriterande om du har gått en byggutbildning på gymnasiet eller har annan relevant utbildning.

Körkort
Minst B-körkort krävs.

Ansökan
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast
2021-06-13. Ansökan samt eventuella frågor tas emot via epost: info@takab.nu
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på TAKAB är experter på Tak & Tätskiktslösningar och jobbar mot både Privata och Företagskunder i hela Norra Mellansverige.Vi äger även Falu